Hatırlıyor musun canım kardeşim bu konuya benzer bir durum yaşamıştık sen unutmazsin...Neler neler ahh yaa...susucam!😡Yazılmıyor ki
Sahgec naber kanka 😅 nHatırlıyor musun canım kardeşim bu konuya benzer bir durum yaşamıştık sen unutmazsin...Neler neler ahh yaa...susucam!😡
aramızda bisy yok ama 30 snde anladm makara oldgnuLa en fazla 5 dk ciddi sanar adam atıyor herkese takır takır
ĞuahahabaHatırlıyor musun canım kardeşim bu konuya benzer bir durum yaşamıştık sen unutmazsin...Neler neler ahh yaa...susucam!😡
Nerdesin sen awHatırlıyor musun canım kardeşim bu konuya benzer bir durum yaşamıştık sen unutmazsin...Neler neler ahh yaa...susucam!😡
Ben basketbol dan idddadn anlamıyorum ki gereken yorumu gerektiği şekilde yazdım nihayet kupon sahibi kazancını çekti ya gerisi mühim değil. Zaten
Tahşr’de candır yavaramızda bisy yok ama 30 snde anladm makara oldgnu
İyi Kanka şükür, erkenden uyandım kahve sefası yapıyorum gel beraber olsunSahgec naber kanka 😅 n
Yazdık hitmandm başlatırken iban yazan yere iban yazin atin beyler @tom4175 sende ibaniniz gözükmüyor
Sağol kanka Ferdi max win almış ona çöktükİyi Kanka şükür, erkenden uyandım kahve sefası yapıyorum gel beraber olsun
bisi demedm ki zaten isi rast gelsinTahşr’de candır yav
Tesekkurler canım sende öylesinTahşr’de candır yav
31₺ atmiş awSağol kanka Ferdi max win almış ona çöktük
Dkkskskdkskdkdkkdkdkdkks yemin et31₺ atmiş aw
HarbidenDkkskskdkskdkdkkdkdkdkks yemin et
Allah razı olsun dostum hepimizin işi gücü rast gelsinbisi demedm ki zaten isi rast gelsin
Tam fırlama yaHarbiden
HshsggzggzgzDkkskskdkskdkdkkdkdkdkks yemin et
Üstüne 69 bu bir mesaj benceHarbiden