Ben canlı yardımı bile bulamadımKardeism nasıl aldın bonusu bonus talebe iki saattir girmiyor ki
Kardes canlida cok sira vsr spin kazanci sweettemi devm edebiliyoruz yoksa her alanmi bilgin varmi
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
Profilim tekliflerden aktif etceniz iste ne canlisiBen canlı yardımı bile bulamadım
Doğru söylüyor profilden aktif edeceksinizöyle bir yer mi sanki gerizekalı insanları kandırma
öyle bir yer cıkmıyor ki kardeşim hesap bilgilerindeDoğru söylüyor profilden aktif edeceksiniz
Kapatın konuyu. Bonus felan yokProfilim tekliflerden aktif etceniz iste ne canlisi
Geçte olsa geldi
Dostum ilk başka ki çekim yöntemi ile ver
Kral bakiyeyi sildi sıfırladıDostum ilk başka ki çekim yöntemi ile ver
Bana 8 saat sonda ödediKayıt olmayın sinirlerinize yazık deneme bonusu kazanmama rağmen 2 gündür 250 tl yi ödemiyorlar zaten canlı desteğe bağlanmak ölüm birde yoğunluk var işlem sırasında diyerek oyalıyorlar 2 gündür ödeme yapılmıyor zaman kaybı başka birşey değil
YalanArkadaşlar superbetin başligi olduğundan mütevellit belki haberi olmayan arkadaşlar için bilgilendirmeyi yapıyorum site daha önceden hiç yatırımı olmayan üyelerine sweet bonanza 1000 oyununda 500 fs eklemis bildiğim üzere spinlerden elde edilen kazancın 1 kat çevrimi var ben spinden 320 TL kazandıktan sonra 1 kat çevirip çekim talebi verdim çekim için en az 1 yatırım gerekiyormus bende 100 TL yatırıp biraz çevrim yaptım bekiyem 600 TL olunca çekim talebi verdim ama yatırım miktarının 5 katını çekebiliyormusum sonradan 500 TL çekim talebi verdim 4 saat sonra çekim geldi sizlerde oyuna giriş yaparak kontrol edin