- 65
- 18
- 8
He yalan amk site adamıyım bende
He yalan amk site adamıyım bende
Bonus kazancı her slot oyununda geçerlimi
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
Kazanılan bonus bakiyesi hangi oyunlarda geçerli
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
formu doldurmamla çekmem 1 oldu yeminler beyler bonusu çar çur etmeyin 1 kirpi sözüpayfix çekim verdim gelrise yazarım
onu bilmiyorum ben 777 spin 1 tane scatter vermedi 549 verdi kaznçal aynı oyuna 20 bette devam ettim 6 tur sonra scattre geldi direk bakiye 3200 olduFreespinden doğan kazanç her alanda geçerli mi beyler
Kimse girmesin 500 spinde 320lira bıraktı 120 yatırdım 2betten ful gittim bir kere oyuna alıp 18tl bıraktı bu site adamı skr çoğaltır belli tam bir ocArkadaşlar superbetin başligi olduğundan mütevellit belki haberi olmayan arkadaşlar için bilgilendirmeyi yapıyorum site daha önceden hiç yatırımı olmayan üyelerine sweet bonanza 1000 oyununda 500 fs eklemis bildiğim üzere spinlerden elde edilen kazancın 1 kat çevrimi var ben spinden 320 TL kazandıktan sonra 1 kat çevirip çekim talebi verdim çekim için en az 1 yatırım gerekiyormus bende 100 TL yatırıp biraz çevrim yaptım bekiyem 600 TL olunca çekim talebi verdim ama yatırım miktarının 5 katını çekebiliyormusum sonradan 500 TL çekim talebi verdim 4 saat sonra çekim geldi sizlerde oyuna giriş yaparak kontrol edin
ulan benim girmesine rağmen bin lira vermedionu bilmiyorum ben 777 spin 1 tane scatter vermedi 549 verdi kaznçal aynı oyuna 20 bette devam ettim 6 tur sonra scattre geldi direk bakiye 3200 oldu
süperbetin link atar mısınız gğncel
Bonusu canlıdan mi talep ediyosunuz talep alanı vardı kaybolmuş bulamadımulan benim girmesine rağmen bin lira vermedi
İşleme aldıysa bu alt yapıda bekleyen taleplerde görünmezArkadaşlar freespin kazancını çevirdim ve kazancını sağladım cekim talebi verdim bakiye düzenlemesi yapılana kadar gozukuyordu şuan gözükmüyor silmişler yani))
OTOMATİK HESABINA YÜKLENİYOR profilim bonuslara gir freespinler kısmındaBonusu canlıdan mi talep ediyosunuz talep alanı vardı kaybolmuş bulamadım