- 105
- 74
- 28
siteye kaydolmayın dolandırıcıymış konuyu silemedim
Son düzenleme:
Linkşartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .
• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz
lan yeni deniyor nasıl xdÜyeymişim tüh
Forum çok hızlı dost site açılmadan alıyoruz biz bonusulan yeni deniyor nasıl xd
özellikle paylaşırken birileri daha önce paylaşmış mı diye başlıklarda aratıyorum kimse bu sitenin konusunu açmamış başkaları faydalanır umarımForum çok hızlı dost site açılmadan alıyoruz biz bonusu
Eskiden bulup üye olmuşum bi aralar Googlede deneme bonusu veren siteler diye hep araştırırdımlan yeni deniyor nasıl xd
Canlı destekte sadece pragmatic diyor 😂Şartları okudum da bi diyor slot pragmatic bi diyor dilediğiniz alanda
Yeni site belli zaten bende duymadim daha önce emeğine sagliközellikle paylaşırken birileri daha önce paylaşmış mı diye başlıklarda aratıyorum kimse bu sitenin konusunu açmamış başkaları faydalanır umarım
Zaten kayıt olunca direk önüne cikiyor alin diye görmedin mi dostArkadaşlar lar üye olurken denemeyi seçin üye olduktan sonra hakkınız olmuyor arkadaş yazmamış ben direk üye oldum hakkımı kaybettim dikkat edin
normalde yazıcaktım üye olurken direkt bildirim geliyor deneme bonusu kabul et veya etme diye kral gerek duymadımArkadaşlar lar üye olurken denemeyi seçin üye olduktan sonra hakkınız olmuyor arkadaş yazmamış ben direk üye oldum hakkımı kaybettim dikkat edin
Forum çok hızlı dost site açılmadan alıyoruz biz bonusu
Sıkıntı yok başkalari hata yapmasinnormalde yazıcaktım üye olurken direkt bildirim geliyor deneme bonusu kabul et veya etme diye kral gerek duymadım
alındı teşekkürlerşartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .
• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz
Üye olduk ekleme olmadı anasını satayım Nasıl oluyor bu
her alandaaldık sporda geciyor mu