Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Beinbet 500 TL Deneme Bonusu

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,257
7,649
113
şartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .

• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz
Link

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
643
113
Şartları okudum da bi diyor slot pragmatic bi diyor dilediğiniz alanda

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,064
3,990
113
özellikle paylaşırken birileri daha önce paylaşmış mı diye başlıklarda aratıyorum kimse bu sitenin konusunu açmamış başkaları faydalanır umarım
Yeni site belli zaten bende duymadim daha önce emeğine saglik

GECER103

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
30
28
Arkadaşlar lar üye olurken denemeyi seçin üye olduktan sonra hakkınız olmuyor arkadaş yazmamış ben direk üye oldum hakkımı kaybettim dikkat edin

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,064
3,990
113
Arkadaşlar lar üye olurken denemeyi seçin üye olduktan sonra hakkınız olmuyor arkadaş yazmamış ben direk üye oldum hakkımı kaybettim dikkat edin
Zaten kayıt olunca direk önüne cikiyor alin diye görmedin mi dost

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,222
1,057
113
Spora girince bakiye 0
Slotta 500
Sadece pragmatik sanirim

yamisuke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
74
28
normalde yazıcaktım üye olurken direkt bildirim geliyor deneme bonusu kabul et veya etme diye kral gerek duymadım

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
şartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .

• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz
alındı teşekkürler

KOMPANSE34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
407
83
500 TL Nakit üyelik bonusu ve kazançları Slot alanında ve Pragmatic Sağlayıcısında kullanabilirsiniz .