- 1,338
- 697
- 113
Hulk var kardeşim yeşil dev m.ö 720 yılında afrika da yaşamıştır ayrıca ekonomi de çok iyi kafelere git bak avmlere bak herkesin elinde posetler heryer doluBu siteye 1000 tl yatiran hulk a da inanıyordur
Hulk var kardeşim yeşil dev m.ö 720 yılında afrika da yaşamıştır ayrıca ekonomi de çok iyi kafelere git bak avmlere bak herkesin elinde posetler heryer doluBu siteye 1000 tl yatiran hulk a da inanıyordur
Kardeş madem dagitim yapican yaz 2 maç aç etkinlik yazik.degilmi o paraya gelme ihtimali varmıBeyler ben sizin için kendimi feda edeceğim gelirse 850 tl dağıtım yaparım
Sakın hata yapma bak 4 dakka sürmez hesabın bloke olur1000 TL deneme bonusunu aktif ettim , tek elde blackjack'e bastım kazandık 2000 oldu , şimdide canlı destek 1000 yatır toplam 3000 çek diyor , bunlar adam çarpacak yer arıyorlar gibi geldi bana , bir kişi yatırım yapıp kendini feda edip denesin olumlu olursa bende yatırabilirim
Şu anda yatırmam zaten ama şöyle çekim yapabilen kişiler görsem risk alırım o zaman , kimse çekim yaptım demiyor şu anda , deneme bonusunda yatırım olarak 100 istersin 200 istersin anlarım 1000 TL yatırım istemek nedirSakın hata yapma bak 4 dakka sürmez hesabın bloke olur
Çevrimi tamamladım çekimin geldimi kankaDostlar selam, şöyle bir mesaj aldım çevirdim bakiye 1000 tl ama öder mi bilmiyorum
1000 TL DENEME BONUSU BETMANDA , , HER HAFTA 2 MILYON TL TURNUVALARIMIZLA BETMANLA KAYBEDEN KALMAYACAK betman1012.com https://wa.me/+905051765214