- 116
- 28
- 28
Geçen turkobet vardır tokatçı site o kapanmıs bu açılmıs yatırım yapmayın
1000 bonus veriyor bunların kasasında 1000 lira yoktur para çarpma peşindeŞu anda yatırmam zaten ama şöyle çekim yapabilen kişiler görsem risk alırım o zaman , kimse çekim yaptım demiyor şu anda , deneme bonusunda yatırım olarak 100 istersin 200 istersin anlarım 1000 TL yatırım istemek nedir![]()
Yaw git siteye yatır oyna 1000 lira çöpte mi buldun sonda ah vah edeceksiniz söylüyoruz dolandırıcı diye yatırım yapıp sonra gelip şikayet etmeyinBakiye 100 bin yatirsammiki
Yaw kankam ben salaklımiyim yatırmam zaten bakiyeyi oynaya oynaya 100 bine çıkardık cok-da umurumda değil konunun başındada demiştim zaten zevkine oynayın diyeYaw git siteye yatır oyna 1000 lira çöpte mi buldun sonda ah vah edeceksiniz söylüyoruz dolandırıcı diye yatırım yapıp sonra gelip şikayet etmeyin
Ben senle alakalı demedim başkan genel olarak dedim böyle üç kağıtcilara kimse para kaptirmasinYaw kankam ben salaklımiyim yatırmam zaten bakiyeyi oynaya oynaya 100 bine çıkardık cok-da umurumda değil konunun başındada demiştim zaten zevkine oynayın diye
Bu arada 1 kere bile forumda şikayetim olmadı dolandırıcı ödemedi diye
Sadece yatırım yapan arkadaşlardan bilgi talep ettim
Haklısın dostumSite dolandırıcı sakin yatırım yapmayın paranız çöpe gider wapsap temsilci ile görüştüm Güzel dolandırıcılık yöntemi benide aranıza alın dedim verdiği cvp para vermen gerek dedi![]()
Yatarsa bizde yatıralım kral dene bakalım son 1000 lirayı yatırırımBeyler ben sizin için kendimi feda edeceğim gelirse 850 tl dağıtım yaparım
1000 i 2000 yap 1000 yatır 3000 olarak çek , ama sakın yatırma dolandırıcı bunlarŞartlar nedir bu deneme bonusunun
Geçmiş olsun yatırım yapanlara o zaman patladı bunlar1000 i 2000 yap 1000 yatır 3000 olarak çek , ama sakın yatırma dolandırıcı bunlar
yatırım yapan yok zaten şuan herhalde , ama illaki 2-3 kişi tokatlamışlardır bu forum harici , herkese sms göndermişler çünküGeçmiş olsun yatırım yapanlara o zaman patladı bunlar
Ne bayanı dostum o rol icabı bayan Kılığına girmiş sapBunlar dolandırıci WhatsApdan temsilci bayan bana bu saatte cevap veriyor
Aynen bana vala dünden beri 50 tane SMS geldiyatırım yapan yok zaten şuan herhalde , ama illaki 2-3 kişi tokatlamışlardır bu forum harici , herkese sms göndermişler çünkü