- 6,735
- 2,222
- 113
Yok TR de en azından adamın niyeti belli ya zkck ya zkck ordakiler gizli tutuyor dur ayıkamayız 😂😂Tr de de kollamıyon mu 😁 her yer aynı
Yok TR de en azından adamın niyeti belli ya zkck ya zkck ordakiler gizli tutuyor dur ayıkamayız 😂😂Tr de de kollamıyon mu 😁 her yer aynı
Hollandanın oyunu bunlar 😂😂😂Konu cinselige nasıl girdi onu anlamadım 😅
Pişman oldum xd
Kayip bonusu kac veriyor orasiBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
İktidar değişirse TürkiyeBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Aman diyim kral kahvaltı hazırlarken bi bakmıssın kangurular misafirin olmuşBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Şimdi de gelebilirsin biletini keseyim gel yemek yiyek 😁Şırnaga gitmek isterdim ,
Uçak biletini al gelicem dönüşte de cebine bi 60 bin lira koyŞimdi de gelebilirsin biletini keseyim gel yemek yiyek 😁
Türkiye den başka hiçbiryerde yaşamam.son kişi ben kasamda ülkemi terketmem.ülkeyi yöneten namussuzlar yüzünden bu hale geldi.onlarda günün birinde çaldıkları paraları alıp kaçacak. İyisiyle kötüsüyle ben ülkemi seviyorum.Tabiki İsviçre
İngiltereBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Sen konuyu yanlış anlamışsın kankaTürkiye den başka hiçbiryerde yaşamam.son kişi ben kasamda ülkemi terketmem.ülkeyi yöneten namussuzlar yüzünden bu hale geldi.onlarda günün birinde çaldıkları paraları alıp kaçacak. İyisiyle kötüsüyle ben ülkemi seviyorum.
İskoçyaBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
İş oralara gelirse sınırdan dışarı 1 adım dahi atmam bizimkisi tamamen Türkiye olmasaydı düşüncesiyle allah korusunTürkiye den başka hiçbiryerde yaşamam.son kişi ben kasamda ülkemi terketmem.ülkeyi yöneten namussuzlar yüzünden bu hale geldi.onlarda günün birinde çaldıkları paraları alıp kaçacak. İyisiyle kötüsüyle ben ülkemi seviyorum.
ABDBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Nissan Skyline R32 mi R34 mü? 😁Japonya