Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bir Şansınız Olsa

Foncha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,827
1,182
113
Konu cinselige nasıl girdi onu anlamadım 😅
Pişman oldum xd

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,841
2,006
113
Bakıyorumda hiç kimse Müslüman bir ülkeye yerleşmek istememiş. Ben Filistine yerleşmek isterdim. Bu ülkede kimseyi razı edemedik. Mazlumların yanında onlarla beraber savaşıp Allahı razı ederdim

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
171
43
Türkiye den başka hiçbiryerde yaşamam.son kişi ben kasamda ülkemi terketmem.ülkeyi yöneten namussuzlar yüzünden bu hale geldi.onlarda günün birinde çaldıkları paraları alıp kaçacak. İyisiyle kötüsüyle ben ülkemi seviyorum.

Foncha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,827
1,182
113
Türkiye den başka hiçbiryerde yaşamam.son kişi ben kasamda ülkemi terketmem.ülkeyi yöneten namussuzlar yüzünden bu hale geldi.onlarda günün birinde çaldıkları paraları alıp kaçacak. İyisiyle kötüsüyle ben ülkemi seviyorum.
Sen konuyu yanlış anlamışsın kanka :)

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,454
1,863
113
Japonya

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
958
391
63
İş oralara gelirse sınırdan dışarı 1 adım dahi atmam bizimkisi tamamen Türkiye olmasaydı düşüncesiyle allah korusun :)