- 3,846
- 1,497
- 113
İsviçre
AlmanyaBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Amerika’da 1.5 yıl yaşadım , iyi ki gittim ve ani bir karar ile döndüm , döndüğüm günün ben taaaaaaBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Limon sıkmaya devam dosttSevmedim insanların kafasına sikardim
O şekilde oldunu bilmiyordum wallah6-7 yıllık üyesin kanka neden kendini riske atıyorsun yahu
Paylaştığın numara %90 dolandırıcı, her konunun altına yazmışsın.O şekilde oldunu bilmiyordum wallah
Esc nosumu la acaba bu kankaPaylaştığın numara %90 dolandırıcı, her konunun altına yazmışsın.
Dost ben de kesinlikle Avustralya'yı tercih ederdim. hem mütevazi hem enerjik hem sakin hiçbir derdin olmadığı bir hayat daha ne isterim?Bir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
Esc numarasıysa basarım, hem esc olacak hem 1000₺ verecekEsc nosumu la acaba bu kanka
Yazdım birazdan malafat atacak diye korkuyorum ahskshEsc numarasıysa basarım, hem esc olacak hem 1000₺ verecek
Bi hatunun numarasını verdiyse bilerek ve yazdığın kişi sikayetci olursa geçmiş olsun dostYazdım birazdan malafat atacak diye korkuyorum ahsksh
Hdhahshs haber bekliyorumYazdım birazdan malafat atacak diye korkuyorum ahsksh
Ya ne olacak olm abartmayın, en fazla kusura bakma der çıkar 🤣 gene kandırılan taraf biz oluyoruz haklı çıkarız 🤣Bi hatunun numarasını verdiyse bilerek ve yazdığın kişi sikayetci olursa geçmiş olsun dost