- 16,846
- 11,855
- 113
Şuan tıtreme var vücud da kumar istiyor bünye puhahaŞey gibi oldu hani yaparsın yaparsın patlayamazsın sonra bi süre sonra karnına sancı girer ya, tam o his
Şuan tıtreme var vücud da kumar istiyor bünye puhahaŞey gibi oldu hani yaparsın yaparsın patlayamazsın sonra bi süre sonra karnına sancı girer ya, tam o his
Kasa bi ara 17-18 oldu hedef neydi acabaŞuan tıtreme var vücud da kumar istiyor bünye puhaha
Hedef suankı durumdu 😀Kasa bi ara 17-18 oldu hedef neydi acaba
Mantıklı oynasan çok para kaybetmezdin umarım birdahakine Bol kazanç olur iyi günler dostumBeyler takip ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum bir çekim daha yapsaydım 3 4 kişiye ulasirdim bu kez olmadı 🙏
Biz burada cebeleşirken frank lampart tek başına götürmüş yanda parayıŞuan tıtreme var vücud da kumar istiyor bünye puhaha
Senin olayın farklı yere gitmiş ege kardeşim sen bi tuvalete git en iyisi rahatlarsın.Şey gibi oldu hani yaparsın yaparsın patlayamazsın sonra bi süre sonra karnına sancı girer ya, tam o his
Kanka hedef falan yok bu çocukda tam bir fantezi manyakKasa bi ara 17-18 oldu hedef neydi acaba
İkisine de ayrı cevaplar verebilirsin tek kalemde topladım kardo 🤣Senin olayın farklı yere gitmiş ege kardeşim sen bi tuvalete git en iyisi rahatlarsın.
Kanka hedef falan yok bu çocukda tam bir fantezi manyak
Örnek verdim Kemal’imSenin olayın farklı yere gitmiş ege kardeşim sen bi tuvalete git en iyisi rahatlarsın.
Kanka hedef falan yok bu çocukda tam bir fantezi manyak
Biliyom be kardom takılıyom ayıpsın 🙏Örnek verdim Kemal’im
Yok yani patlayacak olduktan sonra bi yere gitmeye gerek yok kim sebep olduysa 😅😅Biliyom be kardom takılıyom ayıpsın 🙏
10 bini benim hesap kabul etmez maks 1K gelebiliyo hesaba tskler@egehandro sen yine de dmnin başında bir süre bekle, @Deadlong ömerin sağı solu belli olmaz şimdi vicdanı Uyutmaz onu hiç belli olmaz çıkarır on bin atar öyle kalender benimki yandı bile şu an bb
@Metings1905 şu forumda bu adamın rollünü takip edip ödül almayan bi iki salak biziz 😅
Rol bakiyelerinden dolayı banka kısıtlama mı koydu kanka 🤣10 bini benim hesap kabul etmez maks 1K gelebiliyo hesaba tskler
Metinde aldı bı sen kaldın 🤣🤣🤣@Metings1905 şu forumda bu adamın rollünü takip edip ödül almayan bi iki salak biziz 😅
Ödülüm geldı tşklerMetinde aldı bı sen kaldın 🤣🤣🤣
Anlatmaya gerek yok 😅Metinde aldı bı sen kaldın 🤣🤣🤣
Metin kaçırır mı yemin ederim yazacaktım egenin yazdığını alıntıladım sonr ikinci yazdığına cevap verdim 😂Metinde aldı bı sen kaldın 🤣🤣🤣
Tek salak kalmışım teşekkürler güzel moral oldu sabah sabahMetin kaçırır mı yemin ederim yazacaktım egenin yazdığını alıntıladım sonr ikinci yazdığına cevap verdim 😂