- 5,232
- 3,107
- 113
Ben yatıylrum hayirli sabahlar
Bana iyi geceler dostlar
Allaha emanetsiniz
Bana iyi geceler dostlar
Allaha emanetsiniz
Eyvallah dostum hayırlı sabahlarBen yatıylrum hayirli sabahlar
Bana iyi geceler dostlar
Allaha emanetsiniz
Ben bu adamlari bugun tanımıyorum her gün burdayiz işine sen once kendi yaptigina bak özrünü dile ben kendi adima gerekeni yaparim@Shellac dost yaptırım lütfen 🙏 hakaret etmeye hakkı yok.
iyi geceier dostumBen yatıylrum hayirli sabahlar
Bana iyi geceler dostlar
Allaha emanetsiniz
Bize yokmu yazdık adam bir şey yazmadı bende 1 post daha yazı yazmadım anlayışla karşıladım hayırdır kardeşim adamın yaptığı kupona bakmadan ah be 3 lük girmedi yazmışsın alın şunu şurdan diye makara yaptım hakeret dahi etmedim ama anlaşılan alınmışsın sonra yaptığın yorum nedir öyle ?? Kemik felan burada ayıbı kim yapmış ??Ben bu adamlari bugun tanımıyorum her gün burdayiz işine sen once kendi yaptigina bak özrünü dile ben kendi adima gerekeni yaparim
Alin bunu burdan diye yaziyosun ayip yanlış görmüşüm pardon arkadaşlar dedim zaten tamam bu mesajini kabul ettim sende kusura bakmaBize yokmu yazdık adam bir şey yazmadı bende 1 post daha yazı yazmadım anlayışla karşıladım hayırdır kardeşim adamın yaptığı kupona bakmadan ah be 3 lük girmedi yazmışsın alın şunu şurdan diye makara yaptım hakeret dahi etmedim ama anlaşılan alınmışsın sonra yaptığın yorum nedir öyle ?? Kemik felan burada ayıbı kim yapmış ??
Tamam o yazdığım beğenildi makaraydı zaten sana bişey dediğim yoktu gülücük koydum yazıya ciddi bir şey değil di kiAlin bunu burdan diye yaziyosun ayip yanlış görmüşüm pardon arkadaşlar dedim zaten tamam bu mesajini kabul ettim sende kusura bakma
Haklısın hayırlı geceler ama o yazdığı hiç hoş değil dostum kemik felan havlamasınTartışmanın manası yok beyler bosverin uzatmayin
53 sayı çıktı zaten belliydi@Deadlong dostum sana dedim 3. Periyot alta çekerler diye dimi 68,5 barem açmışlardı saçma sapan 3, pere çok rahat altı gelecek yalandan 1000 aldım 1,85 ten 850 doğrulttum sanırım 😀😀
Kesene bereket dostum tesekurler
Kesene bereket dost ✋🏾🥳
Saol dost yaoarız rol geçen nasip olmamıştıÇekim gelince aticam beyler 🙏 roll açıp acmamak size kalmis