Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Deadlong / Ev 1.5 Üst

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
3.40

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,237
3,109
113
Ben yatıylrum hayirli sabahlar
Bana iyi geceler dostlar
Allaha emanetsiniz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
248
43
Ben bu adamlari bugun tanımıyorum her gün burdayiz işine sen once kendi yaptigina bak özrünü dile ben kendi adima gerekeni yaparim
Bize yokmu yazdık adam bir şey yazmadı bende 1 post daha yazı yazmadım anlayışla karşıladım hayırdır kardeşim adamın yaptığı kupona bakmadan ah be 3 lük girmedi yazmışsın alın şunu şurdan diye makara yaptım hakeret dahi etmedim ama anlaşılan alınmışsın sonra yaptığın yorum nedir öyle ?? Kemik felan burada ayıbı kim yapmış ??

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,824
113
Bize yokmu yazdık adam bir şey yazmadı bende 1 post daha yazı yazmadım anlayışla karşıladım hayırdır kardeşim adamın yaptığı kupona bakmadan ah be 3 lük girmedi yazmışsın alın şunu şurdan diye makara yaptım hakeret dahi etmedim ama anlaşılan alınmışsın sonra yaptığın yorum nedir öyle ?? Kemik felan burada ayıbı kim yapmış ??
Alin bunu burdan diye yaziyosun ayip yanlış görmüşüm pardon arkadaşlar dedim zaten tamam bu mesajini kabul ettim sende kusura bakma

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
248
43
@Deadlong dostum sana dedim 3. Periyot alta çekerler diye dimi 68,5 barem açmışlardı saçma sapan 3, pere çok rahat altı gelecek yalandan 1000 aldım 1,85 ten 850 doğrulttum sanırım 😀😀

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
248
43
@Deadlong dostum sana dedim 3. Periyot alta çekerler diye dimi 68,5 barem açmışlardı saçma sapan 3, pere çok rahat altı gelecek yalandan 1000 aldım 1,85 ten 850 doğrulttum sanırım 😀😀
53 sayı çıktı zaten belliydi
Böyle olacağı temiz son per şimdi 59,5 üst 1850 sokup yatıyorum yeterli 3-4 saat sonra kalkınca görürüm artık sınucu