- 16,603
- 11,689
- 113
10 kısıyede roll actırmıssın daha ne olcak hala hayattasın üstüne 😀5 k yüklemiştim buraya 37 k oldu 49 Lara çıkmıştım dustum
10 kısıyede roll actırmıssın daha ne olcak hala hayattasın üstüne 😀5 k yüklemiştim buraya 37 k oldu 49 Lara çıkmıştım dustum
Bizede gelirmi reis 4 tür konulardayız 😉@Gannicus dm acicam IBAN at roll actirayim
@Deadlong üzme garibanıBizede gelirmi reis 4 tür konulardayız 😉
Dostum valla pokerden aldıktan sonra 10 k o gün dağıttım bugünde 6 7 k dağıttım10 kısıyede roll actırmıssın daha ne olcak hala hayattasın üstüne 😀
Aynen farkındayımDostum valla pokerden aldıktan sonra 10 k o gün dağıttım bugünde 6 7 k dağıttım
Helal olsunDostum valla pokerden aldıktan sonra 10 k o gün dağıttım bugünde 6 7 k dağıttım
Attım dostum bol şanslarTmm dost teşekkürler ✋🏾
Abi benide gör be o kadar eskiden muhappetimix var atlama bizi 🥰😂😂Dostum valla pokerden aldıktan sonra 10 k o gün dağıttım bugünde 6 7 k dağıttım
Tşkler kesene bereket dostAttım dostum bol şanslar
Gönder gelsin son 1 k kaldı hesaptaAbi benide gör be o kadar eskiden muhappetimix var atlama bizi 🥰😂😂
Biz yokuz 😉Gönder gelsin son 1 k kaldı hesapta
Sevap poınts 😀😀Gönder gelsin son 1 k kaldı hesapta
AdamsınGönder gelsin son 1 k kaldı hesapta
Masallah knkDostum valla pokerden aldıktan sonra 10 k o gün dağıttım bugünde 6 7 k dağıttım
Kalan 500 u atesle bakalim senin hesapda ne isi varGönder gelsin son 1 k kaldı hesapta
Bi rol de bızde olmazmıGönder gelsin son 1 k kaldı hesapta
Ulan @Cips at kankaKalan 500 u atesle bakalim senin hesapda ne isi var