- 1,038
- 421
- 83
AdamsınAttım dostum rolll gelsin 🤣
AdamsınAttım dostum rolll gelsin 🤣
O işler öyle oluyor geçen yaz 200”300 k kuponlar yapıyordum millete 300”500 er dağıtıyordum hep hergun ama kışın işsizdim para yok haliyle 1 dm gelmedi 1 kereCvp dahi yazılmadı kendi bilir attıklarından 1-2 kişi sonra slm verse öpüp başına koysun 😅
Tehdit eder gibi yazmış bide alanlara bok atmak bildiğin bizde kazanırsak sana yaptırırız aga bu kadar fitne olmayınDostum hesapta para kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 758555
Kardeş sen roll ıcın para aldın açsana rolü burda oyalanmaTehdit eder gibi yazmış bide alanlara bok atmak bildiğin bizde kazanırsak sana yaptırırız aga bu kadar fitne olmayın
Yaranamazsınn dostum bşey göstermrk zorunda degılsın herkese yetısmen mümkün degılDostum hesapta para kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 758555
Açtık ya laKardeş sen roll ıcın para aldın açsana rolü burda oyalanma
Senden hiçazet mi alıcaz napıcağımızı agaYaranamazsınn dostum bşey göstermrk zorunda degılsın herkese yetısmen mümkün degıl
Ne sandınSenden hiçazet mi alıcaz napıcağımızı aga
Tehditmi ediyoz 😅 sadece senin kimseye dönmediğini bir hayrın olmadığı söyledik yalansa söylersin 😂Tehdit eder gibi yazmış bide alanlara bok atmak bildiğin bizde kazanırsak sana yaptırırız aga bu kadar fitne olmayın
Ben de acacm da mulayimin bitmesini bekliyorum çamur atmayin he 😁😁Kardeş sen roll ıcın para aldın açsana rolü burda oyalanma
Roll başarılı olursa sana atıcam başkan seni sürekli görüyom kıyal adamsınO değil de gelen giden yok
Bir 100 lira bulamadık 300 lira çekeceğiz bir yerden Sabahtan beri 100 lira bulamadık biliyor musunRoll başarılı olursa sana atıcam başkan seni sürekli görüyom kıyal adamsın
La para daha yeni gelmiş ne bekliyosun onu anlamadımTehditmi ediyoz 😅 sadece senin kimseye dönmediğini bir hayrın olmadığı söyledik yalansa söylersin 😂
Dur bakalım dost hayırlısıBir 100 lira bulamadık 300 lira çekeceğiz bir yerden Sabahtan beri 100 lira bulamadık biliyor musun
Cok yaşadım kral o yüzden asla dönmyene dönmüyorum vefa bilene ulaşırımO işler öyle oluyor geçen yaz 200”300 k kuponlar yapıyordum millete 300”500 er dağıtıyordum hep hergun ama kışın işsizdim para yok haliyle 1 dm gelmedi 1 kere
Şansın bol olsunDur bakalım dost hayırlısı
Öncesinden bahsettim bundan önce yaptın mı hiç 😅La para daha yeni gelmiş ne bekliyosun onu anlamadım