- 1,119
- 1,017
- 113
Toplum tarafında tuhaf gözlerle sürekli izlenirsin rahatsız bir durum ama şekilli tek bir dövme sorun olmaz tüm koluna yaparsan iğrenç olur
İnşallah bu sene amedspor superlige cikacaktir 🔴🟢Su değiyor vücuduna saçma konuşmuyorum kullaktan bilgilerle dini öğrenmeyin git araştır bakalim
Farklı bir sebep eyvallah açıklama yaptığın için benimde Osman diye arkadaş var şuan askerde kafayı takmış ben sözleşmeli askerlik Yapıcam diyeİşte durduk yere değil kardeşim de yarısı cahillik yarısı özenç birde büyüdüğün mahalle buna elverişliyse yandın. Ben mesela ailem askeri harp okuluna gitmem için çok baskı yaptı istemiyordum sınavı salladım ona rağmen 79 puan ile kabul edilmişim sırf gitmicem diye dövme yaptırdım 14 yaşımda ama şimdi bin pişmanım keşke gitseydim okusaydım.
Senin yaşın kadar bu konuları biliyorum haydi selametleSu değiyor vücuduna saçma konuşmuyorum kullaktan bilgilerle dini öğrenmeyin git araştır bakalim
Din denilen şeyin o kadar farklı yorumlamaları var ki işin içine girsen contaları yakarsın. Mezhepler de hep yorumlama farklılıklarından ortaya çıkıyor zaten ve her mezhepteki müslüman veya hristiyan da, başka mezheptekini kafir olarak görüyor. Türkiyeye şeriat gelse bile o şeriatin nasıl bir şeriat olacağını bilen eden yok. Tepedekiler nasıl inanıyorsa öyle olur muhtemelenAbdest ile alakası yok dost yanlış bilgi sadece günah ve günah olma nedeni bu beden Allah'ın olduğu için bize emanetir onun üstüne oynamak günahtır yane abdest olur
Şuanki ekonomide yapılır çünkü geçim sıkıntısı var , benim babada asker , dede polis ilk okulu 6 şehirde okudum , sabahlara kadar baba beklerdik işte çocukluk bizde kötü birşey sandık askerliği.Farklı bir sebep eyvallah açıklama yaptığın için benimde Osman diye arkadaş var şuan askerde kafayı takmış ben sözleşmeli askerlik Yapıcam diye
İnşallah dost biraz doğu takimida süper liglerde olsa iyi vanspor olsun amedspor olsun Şanlıurfaspor olsun iyi top oynuyorlar ama bütçe yokki iyi oyuncu alsinlarki superlige çıksın bide sporada ırkçılığı tasimazlarsa daha da iyi olacak ama maalesef içimizdeki faşizmi yenemiyoruzİnşallah bu sene amedspor superlige cikacaktir ♥🟢
Mezhepçilik islemyette de Hıristiyanlıkta da sonradan çıkmıştır peygamberler zamanında böyle şeyler yoktu herkes dini kendine göre yorumladığı için mezhepçilik çıkmıştır ben mezhepcilige karşı bir insanimDin denilen şeyin o kadar farklı yorumlamaları var ki işin içine girsen contaları yakarsın. Mezhepler de hep yorumlama farklılıklarından ortaya çıkıyor zaten ve her mezhepteki müslüman veya hristiyan da, başka mezheptekini kafir olarak görüyor. Türkiyeye şeriat gelse bile o şeriatin nasıl bir şeriat olacağını bilen eden yok. Tepedekiler nasıl inanıyorsa öyle olur muhtemelen
Yaş kaç ? 29 35 arası ise erkek menepozuna girmişsin bişi yapma zamanla gecerSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Reİnşallah bu sene amedspor superlige cikacaktir 🔴🟢
En mantıklı yorum herkes kendine MüslümanYaş kaç ? 29 35 arası ise erkek menepozuna girmişsin bişi yapma zamanla gecer
Valla benim amatör boksör bıraktı beni dövüyor şuanŞuanki ekonomide yapılır çünkü geçim sıkıntısı var , benim babada asker , dede polis ilk okulu 6 şehirde okudum , sabahlara kadar baba beklerdik işte çocukluk bizde kötü birşey sandık askerliği.
😁😁😁 oda güzel kanka ne diyimValla benim amatör boksör bıraktı beni dövüyor şuan
Tüm kola yaptır ilgi çeker yakışırSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
GusToplum tarafında tuhaf gözlerle sürekli izlenirsin rahatsız bir durum ama şekilli tek bir dövme sorun olmaz tüm koluna yaparsan iğrenç olur
Bak jokic yaptırmış mıTüm kola yaptır ilgi çeker yakışır
Ben dinlerin tümünü insan icadı olarak gören biriyim. Lafızların anlamlarını birçok farklı yönlere çekip oyun hamuru oynar gibi arzu ettiğin anlamı çıkartabiliyorsun.Mezhepçilik islemyette de Hıristiyanlıkta da sonradan çıkmıştır peygamberler zamanında böyle şeyler yoktu herkes dini kendine göre yorumladığı için mezhepçilik çıkmıştır ben mezhepcilige karşı bir insanim
şeriat sabittir kurallar bellidir esneme adam kayırma mümkün olmadığı için getirmiyorlar zatemDin denilen şeyin o kadar farklı yorumlamaları var ki işin içine girsen contaları yakarsın. Mezhepler de hep yorumlama farklılıklarından ortaya çıkıyor zaten ve her mezhepteki müslüman veya hristiyan da, başka mezheptekini kafir olarak görüyor. Türkiyeye şeriat gelse bile o şeriatin nasıl bir şeriat olacağını bilen eden yok. Tepedekiler nasıl inanıyorsa öyle olur muhtemelen
Tebrikler Freespin kazandınız