- 31,938
- 31,448
- 113
Hepsi yatmış ama benim kupona sabah spor jackpot düşmüş dmden tşk ettiKuponlar ne oldu kanka gece
Hepsi yatmış ama benim kupona sabah spor jackpot düşmüş dmden tşk ettiKuponlar ne oldu kanka gece
Sen dilediğin dibi Darla bak sen malborayaWasil yan komşu dost
Yakalamışken sabah sabah darliyim dedim
Benim hem fatura duruyor hemde açımHemde ne hemde neee Allah'tan faturayı ödedik de aç kaldık bu sefer 🤣🤣
Bugünkü vergini ödedin miHepsi yatmış ama benim kupona sabah spor jackpot düşmüş dmden tşk etti
Yav kardeşim fakirlikte sidik yarışına giriyoruz yaa 🤣🤣🤣Benim hem fatura duruyor hemde açım![]()
Wasili kimse geçemezYav kardeşim fakirlikte sidik yarışına giriyoruz yaa 🤣🤣🤣
Hehee yarın belki düşer düşen olursa ulaşırım zatiHepsi yatmış ama benim kupona sabah spor jackpot düşmüş dmden tşk etti
Oruç tut dostBenim hem fatura duruyor hemde açım![]()
Ya bak bekonun karton kutusunu görünce triplex villa görmüşe dönüyorum hadi bunu geç hadiiiiBenim hem fatura duruyor hemde açım![]()
Bitti neyle ödücem dün patates oldukBugünkü vergini ödedin mi
İnanır mısın 3 gündür oruçluyumOruç tut dost
Artık kazançlar %20 kayıplar%9 vergi kanka tasarrufa gidiyoruzBitti neyle ödücem dün patates olduk
Mayışı beklıyoruz
Keşke 3 ay olsaydı 3 aylar sevabı alirdinİnanır mısın 3 gündür oruçluyum![]()
Mayışa daha çok var mıBitti neyle ödücem dün patates olduk
Mayışı beklıyoruz
HahahhshhdjdmcmcmmcmcmfKeşke 3 ay olsaydı 3 aylar sevabı alirdin
İnanmam dost herşeye inanırım buna inanmam 😄İnanır mısın 3 gündür oruçluyum![]()
Reis beni yaz listeye bugün sen bana yarın ben sana vefalı adamımdır bak hem üstüne a*pli değilim badem bıyıklı değilim haaa 🤣Tek yiyen tek ölür Rahmetli babam hep öyle derdi
Param varsa herkese atarım.
Yeterii ihtiyacı olduğunu bileyim
Çok iyi yakaladınİnanmam dost herşeye inanırım buna inanmam 😄