- 21,505
- 11,375
- 113
Ödülü zekat mı verdin deminArtık kazançlar %20 kayıplar%9 vergi kanka tasarrufa gidiyoruz
Ödülü zekat mı verdin deminArtık kazançlar %20 kayıplar%9 vergi kanka tasarrufa gidiyoruz
250yi 5400 yapıp sıfırlayandan almaArtık kazançlar %20 kayıplar%9 vergi kanka tasarrufa gidiyoruz
Gitti mi ödülÇok iyi yakaladın![]()
Kim o mendebur doyumsuz250yi 5400 yapıp sıfırlayandan alma
Hangisi kankaGitti mi ödül![]()
Osimhenin ki kankaHangisi kanka
Apo sever dayiNe güzel sayıyorsun apocum
Beşinde. 8300 kredi taksidi var kalanıda 80k yapmam lazımMayışa daha çok var mı
Benimkide yanmadıDm kutum yanmadı lanet olsun
BenKim o mendebur doyumsuz![]()
Yok kanka 789 eksik var fatura Fransa ihtilâli gibi gelmiş @Valenciennes dostum öyle dedi tarih bilgisi çok iyiOsimhenin ki kanka
Herkesin aynı sadece rakamlar değişiyor. Ne illet bir durum Allah kolaylık versinBeşinde. 8300 kredi taksidi var kalanıda 80k yapmam lazım
Yapamazsam bi dahaki ay patladık zaten bu ay kritik
Yapma beee bilirim o stresi 2 sene önce 500 k jackpot aldım kapattım icra dosylarını üstüne motor aldım bide inşallah sanada aynısı olur 500 değil 1 m alırsın inşallahBeşinde. 8300 kredi taksidi var kalanıda 80k yapmam lazım
Yapamazsam bi dahaki ay patladık zaten bu ay kritik
Günydın dayı hoşgeldinApo sever dayi
Zekat versem iyiydi gasp ettilerÖdülü zekat mı verdin demin
Hoşbulduk dayı Silivri sloganıyla devam umutlar hep olacakGünydın dayı hoşgeldin
Demek ki ricacı değil gaspcı olmak gerekZekat versem iyiydi gasp ettiler
O kadar dua ettik sağol gardaşım bile demedın vay beGünydın dayı hoşgeldin
Biriktirsek sorun kalmıyordu. her ay taksitten kalanı sıfırladiğimiz için patates olmaya ramak kaldı dostHerkesin aynı sadece rakamlar değişiyor. Ne illet bir durum Allah kolaylık versin