- 8,929
- 2,041
- 113
Boş sohbete hemen cevap verirler. Yada bi dağıtım yap hemen herkes yazarHe valla katılıyorum sna ancak aldık desinler nasıl alıcaz demiyorlar bu forumun amacı bu değilmi benmi yanlış biliyorum
Boş sohbete hemen cevap verirler. Yada bi dağıtım yap hemen herkes yazarHe valla katılıyorum sna ancak aldık desinler nasıl alıcaz demiyorlar bu forumun amacı bu değilmi benmi yanlış biliyorum
kanka nasıl alındığını yazdım önceki mesajlara bakarsan görürsün canlı destekten dedimHe valla katılıyorum sna ancak aldık desinler nasıl alıcaz demiyorlar bu forumun amacı bu değilmi benmi yanlış biliyorum
önceki mesajlara bakarsan bi zahmet görürsün kanka yazmışım nasıl alındığını canlı destekten diyeŞu deneme bonusunu nasıl alıyoruz, yada kod mu var söylemek çok mu zor alan arkadaslar
Kardeş canlı ölü ingilizce bile yazdım 20 dk bakan yokönceki mesajlara bakarsan bi zahmet görürsün kanka yazmışım nasıl alındığını canlı destekten diye
kanka canlı ekliyor başka da yolu yok bu arada o nick ne hewal misin gerçekten 😀Kardeş canlı ölü ingilizce bile yazdım 20 dk bakan yok
Kardeş bu site cevap verene kadar bonus biter yani ben sana diyeyimkanka canlı ekliyor başka da yolu yok bu arada o nick ne hewal misin gerçekten 😀
kardeşim ben sitenin çalışanı felan değilim benden ne istiyon😀 canlı cevap vermiyorsa ben ne yapabilirimKardeş bu site cevap verene kadar bonus biter yani ben sana diyeyim
Kardeşim milleti üye yaptırdın ortada bişey yok yani bişey yapıyorsan adam gibi yap yani sana bakan bize niye bakmıyorkardeşim ben sitenin çalışanı felan değilim benden ne istiyon😀 canlı cevap vermiyorsa ben ne yapabilirim
lan olum hasta mısın ben üye oldum herkes gibi burada siteyi paylaştım canlı destek cevap vermiyor diye bana ne hesap soruyorsun o senin bilecegin iş zorla kafana silah mı dayadık ne yapayım ben site çalışanı mıyım ne istiyorsun bendenKardeşim milleti üye yaptırdın ortada bişey yok yani bişey yapıyorsan adam gibi yap yani sana bakan bize niye bakmıyor
beni çileden çıkartıyorlar
İçinden söylenebilirsin dostumbeni çileden çıkartıyorlar
Kardeşim arama bölümüne çekim paylaş yaz sitede paylaşım yapacağın yeri göreceksin bu tip konulara paylaşmagrandpasha cekim super
Dostum sen ne dersen de illaki böyle ergenler çıkacak forumda eskisi gibi değil burası çoluk çocuk dolmuş hepmilleti üye yaptırdın ne demek ya burada herkes bilgi paylaşımı yapıyor isteyen üye olur olmaz hatta ben başında dedim ki arkadaşlar çekim için kimlik istiyorlar bunu bilerek üye olun diye harbi ayıp ediyorsunuz