Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ebitbet 50 Freespin Deneme Bonusu

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
He valla katılıyorum sna ancak aldık desinler nasıl alıcaz demiyorlar bu forumun amacı bu değilmi benmi yanlış biliyorum
kanka nasıl alındığını yazdım önceki mesajlara bakarsan görürsün canlı destekten dedim

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
77
28
kardeşim ben sitenin çalışanı felan değilim benden ne istiyon😀 canlı cevap vermiyorsa ben ne yapabilirim
Kardeşim milleti üye yaptırdın ortada bişey yok yani bişey yapıyorsan adam gibi yap yani sana bakan bize niye bakmıyor

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
Kardeşim milleti üye yaptırdın ortada bişey yok yani bişey yapıyorsan adam gibi yap yani sana bakan bize niye bakmıyor
lan olum hasta mısın ben üye oldum herkes gibi burada siteyi paylaştım canlı destek cevap vermiyor diye bana ne hesap soruyorsun o senin bilecegin iş zorla kafana silah mı dayadık ne yapayım ben site çalışanı mıyım ne istiyorsun benden

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
arkadaşlar burada yeni bir site keşfedince insanlar konusunu açar şartlarını söyler siz de hür iradenizle değerlendirirsiniz yok deneme bonusu kapatılmış yok canlı destek cevap vermiyor bu konuyu açan adamı bağlamaz anladınız mı ?

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
1800 lira para çektim siteden bilmeyen vardır diye konu açtım onun üzerine bunun 500 lirasını dağıttım adamlar gelmiş laga luga yapıyor yok canlı cevap vermiyor felan kardeşim ben site linkini bıraktım gerisi beni bağlamaz anlayın bunu

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
ayıp ediyorsunuz hakketen

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
milleti üye yaptırdın ne demek ya burada herkes bilgi paylaşımı yapıyor isteyen üye olur olmaz hatta ben başında dedim ki arkadaşlar çekim için kimlik istiyorlar bunu bilerek üye olun diye harbi ayıp ediyorsunuz

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,583
633
113
milleti üye yaptırdın ne demek ya burada herkes bilgi paylaşımı yapıyor isteyen üye olur olmaz hatta ben başında dedim ki arkadaşlar çekim için kimlik istiyorlar bunu bilerek üye olun diye harbi ayıp ediyorsunuz
Dostum sen ne dersen de illaki böyle ergenler çıkacak forumda eskisi gibi değil burası çoluk çocuk dolmuş hep

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
514
113
Canlı 6-7 dk sonra yazdı ekledi spinler 5.15 dolar verdi umarım 50 dolar olur 😄