- 50
- 57
- 18
Nasıl ekleniyor
Canlı 6-7 dk sonra yazdı ekledi spinler 5.15 dolar verdi umarım 50 dolar olur 😄
canlı destektenNasıl ekleniyor
Nereye cekim verdin0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975
Linki nerde bunun Allah aşkınaNereye cekim verdin
Dümbükmuydu🤣deneme bonusu talep edecegin zaman hazırda bekleyen canlı destek, parayı cekmeye gelince görmezden grliyo
konu kesinlikle kilit..
ben zaten bonusu aldığım zaman da canlı destekte ki adam dümbük biseydi. işkillenmiştim
tebrikler kaç çektin 50 mi?Çekim geldi
Arkadaşlar kazanç elde ettim çekim için kripto USD cüzdanı lazım dedi destek ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım
Vah vah birazdan gelir ağlarsın para gitti diye özelden kimbilir kaç kişi kendi adresini verdi sanaArkadaşlar kazanç elde ettim çekim için kripto USD cüzdanı lazım dedi destek ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım
70 dolar çek deditebrikler kaç çektin 50 mi?
yaz bana dostCekim icin sms kod lazım yardımcı olana 250 tl helalinden calisir
Dolandırıcı bunlar @Daimon0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975
Bence deDolandırıcı bunlar @Daimon