Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ebitbet 50 Freespin Deneme Bonusu

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
623
113
Pirate Gold Deluxe slot oyununda geçerli 50 x 0,20$ Freespin!

📜 Temel Kurallar:
  • Çevrim Şartı: Freespin'lerden kazanılan miktarın 50 katı.
  • Çevrim şartı sadece slot alanında geçerlidir.
  • Maksimum çekim limiti 50$'dır. Bu limitin üzerindeki tüm kazançlar çekildikten sonra silinecektir.
  • Her hesap/IP/hane bonustan bir kez faydalanabilir.
  • Çekim işlemlerinin kilidini açmak için KYC doğrulama seviyesi 2'yi tamamlamanız gerekmektedir.

Lütfen daha fazla ayrıntı için Promosyonlar Sayfamızı ziyaret edin.

Bonusunuz eklenir eklenmez sizi bilgilendireceğiz.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,926
12,917
113
kanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀
Senden para alan adamın hesabında senden çok para vardır aw kendi parasına kıyamazlar böyle sağdan soldan beleşe oynamanın peşine düşerler az çok tahmin ediyorum benim dmlerde aynı tebrik ediyorum senide konunun başında bonusu nasıl alınıyor yazsaydın keşke şimdi herkes soracak ikide bir

Lovehart

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
669
345
63
Yazdık 5 dakikadır canlı destek cevap yok

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,202
1,313
113
kanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀
son gün 15iymiş eğer gecesine kadar ise bende yardımcı olurum arkadaşlara elimden geldiğince

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
arkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
623
113
arkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım
1 hafta boyunca mı veriyor 1k freebeti dostum nedir tam olarak acaba

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,978
4,706
113
Ahh reis 4. Olduk neyse :(

Onurfener77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,138
386
83
Beğendim kanka

Kammikaze123

Üye
Yeni Üye
27
1
3
Ben bahigo görevini yapmak istiyorum yardımcı olur musun

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,978
4,706
113
Alkan 4. Sıradan girdik beeg

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
gönderimleri yaptım arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar

haylan06

👹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
892
113
0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975
Kankam güle güle harca dm yanar 😅😅