Senden para alan adamın hesabında senden çok para vardır aw kendi parasına kıyamazlar böyle sağdan soldan beleşe oynamanın peşine düşerler az çok tahmin ediyorum benim dmlerde aynı tebrik ediyorum senide konunun başında bonusu nasıl alınıyor yazsaydın keşke şimdi herkes soracak ikide birkanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀
son gün 15iymiş eğer gecesine kadar ise bende yardımcı olurum arkadaşlara elimden geldiğincekanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀
1 hafta boyunca mı veriyor 1k freebeti dostum nedir tam olarak acabaarkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım
Ahh reis 4. Olduk neysearkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım
Beğendim kankaarkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım
Bekliyorum kanka
Ben bahigo görevini yapmak istiyorum yardımcı olur musunarkadaşlar bahigo görevi yapmak isteyenler varsa 2 3 kişiye daha 30 atacağım başka da atmayacağım valla ilk beğenen 3 kişiye atacagım belki freebetten birşeyler kazanır nasiplenirsiniz lütfen dm atmayın beğenen 3 kişiye ben dm atacagım
kanka konularda var bende çok bilmiyorum bakcam şimdi 30 tl yatırıyorsun herhalde 1k freebet mi ne veriyorBen bahigo görevini yapmak istiyorum yardımcı olur musun
bir arkadaşın payfix yokmuş sen yaz kanka bana sana atıyımAlkan 4. Sıradan girdik beeg
30 tl bana da sevabına atar mısın payfix kullanmıyorum bide ben ya ne bahtsız insanımkanka konularda var bende çok bilmiyorum bakcam şimdi 30 tl yatırıyorsun herhalde 1k freebet mi ne veriyor
Kankam güle güle harca dm yanar 😅😅0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975