İyimiş iyimiş bereket versin, hafta sonuna kadar 1000 mesaj yaparsam kupon parası çıktı ,250 TL ekliyorlar belirlenen bı sitede min 2 maç 1.50 orandan oynuyon kazancını cekebiliyon
İyimiş iyimiş bereket versin, hafta sonuna kadar 1000 mesaj yaparsam kupon parası çıktı ,250 TL ekliyorlar belirlenen bı sitede min 2 maç 1.50 orandan oynuyon kazancını cekebiliyon
Benim bile mesajim yetmiyor 5 bin olmali bence hu mesaj işi amaç aktifigi artırmak artirirken eğlenmek sistem guzelBu mesaj olayı iyi olmadı ama üyelere bunu yapmakta güzel bir şey
Saçma sapan flood yapmamaya çalış kral mesaj artircam diye geçmiş her konuya arka arka mesajlar yazarsın banlanirsan elindeki elmaslarda azalır🙂İyimiş iyimiş bereket versin, hafta sonuna kadar 1000 mesaj yaparsam kupon parası çıktı ,
Evet senin mesajın yetmiyor üzûldüm senin adına 😉Benim bile mesajim yetmiyor 5 bin olmali bence hu mesaj işi amaç aktifigi artırmak artirirken eğlenmek sistem guzel
Yok 10.000 olsun, 40 sopa falakaya da yatırın 😆 Ekmeğimizle oynamayın şurdaBenim bile mesajim yetmiyor 5 bin olmali bence hu mesaj işi amaç aktifigi artırmak artirirken eğlenmek sistem guzel
Yok yetmiyor derken 5 bin olsa yetmiyor 5 bin olmali dedim sadece🙂Evet senin mesajın yetmiyor üzûldüm senin adına 😉
Bir açıklayan olsaNe işe yarıyor elmaslar bende de epey var
İşte ekmek derdiyle ugrasmasin milet diye amaç forum senlensin kral🙂Yok 10.000 olsun, 40 sopa falakaya da yatırın 😆 Ekmeğimizle oynamayın şurda
Ya da bı konuya ikinci defa cevap yazamasaveya aynı konuya art arda yorum yapılmamalı.
Kral suanlik elmaslar 750 Elmas 250 freebet alahiiiyorsun 1250 elmasta 500 TL nakit suanik böyle ilerleyen zamanda ne olur bekleyip gorecezNe işe yarıyor elmaslar bende de epey var
37 yaşındayım, ömrümde 5000 kelime konuşmamışımdır 😆İşte ekmek derdiyle ugrasmasin milet diye amaç forum senlensin kral🙂
Bende tam bunu yazacaktım 😂 aynı durumdayızÇok doğru bende 2018 üyesiyim ama 1000 mesaj olsun diye her konuya mesaj atamıyorum 😀😀
Aynı ben daha zar zor 250 mesajım varBende 660 elmas var ne işe yarıyor ki 2023 de üye oldum takip ediyorum sürekli okuyorum ama genelde yazmıyorum)
Çakallık yapanı şikayet ederim birader sende et seni tutan mı var 😂😂🤣😂Muslum yazdigin 10 mesajdan 8 i @Shellac eriketleyip millete gozdagi vermek degisik bi arkadassin
Aferin güzel düşünce rahat rahat bunları yazabilmen büyük ozgurluk2021'den beri forumdayım aktifim ama konulara fazla katılmıyorum 760 elmas var şu an ihtiyacım yok biriksin ihtiyacım olduğunda spam yapar 1000 mesajı tamamlar kullanırım 😂