Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmas Sistemindeki 1000 Mesaj Hk.

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
45
28
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Ekli dosyayı görüntüle 759711
veya aynı konuya art arda yorum yapılmamalı.

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
44
28
Adam 1 cumleyi tek seferde yazacagina 7000 kere yazmis cok iyi valla 250 tl icin babasini satar bunlar

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
982
715
93
Bende çok eski üyeyim.ama mesaj az ben hergun girerim foruma ama yazmam çok ondan qz

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
180
43
1000 mesaj adam doldurmak için tabi boş yapar 1000 cok 750 elmas 750 mesaj olsun

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,571
4,626
113
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Ağa 30 saniye mesaj aralıgı olması en makul olanı çoğu forumda öyle

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
157
43
Şu forumda tek yapılması gereken şey bir konu açılmışsa bu konunun altına konu dışında alakasız şeyler yazanlar muhabbet edenler banlansa bence bu forum daha kullanışlı ve daha faydalı olur.
@Shellac
@Daimon
@Başkan

seval6868

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
576
423
63

iyi forumlar

Adamlar ne yapsa yaranamıyor