- 201
- 81
- 28
Ben kararsiz kaldim
veya aynı konuya art arda yorum yapılmamalı.Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.
Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…
Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.
iyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 759711
Yarın bakarsın 😂bu elmas puanı ile nasıl nerde kupon yapılıyor yardımcı olsanız sevinirim arjadaşlar çözemedim daha
İşte 1000 mesaj yazman lazım ödülden faydalananman için
Raporla dost modlar gereğini yapıyorreis sohbet edilebilir de flood yapanlar direk elmas silme cezası alırsa daha iyi olur
Benim mesajım yok geri iade edicek dedi baskanAla ala bozdurdum ben şimdi nasıl olacak mesajımda var
Ağa 30 saniye mesaj aralıgı olması en makul olanı çoğu forumda öyleSelamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.
Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.
iyi forumlar
Adamlar ne yapsa yaranamıyorSelamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.
iyi forumlar
hediye ettik sanırım siteye.Hacı ben bilmeden bozfur dedim gitti elmaslar ne yapmam gerek @Başkan