Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmas Sistemindeki 1000 Mesaj Hk.

MrKoios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
974
483
63
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Ekli dosyayı görüntüle 759711
10 Sayfa yorum var belki yazan olmuştur; normalde son mesaj atan kişi başkası yazmadan tekrar mesaj atarsa önceki mesajla birleşebilir, oyun forumlarında vardı bu eskiden böylece aynı kişi 4-5 mesaj atıp sayfayı kaplamıyor, flood atamıyordu.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
324
63
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Anlamadım adam 1000 mesaj olma çabasında. O zaman bundan rahatsız oluyorsan talebinin 1000 mesaj kuralını kaldırmaları olması lazımdı bence.

seval6868

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
583
428
63
Neden bu kadar tatminsizsiniz arkadaşlar adamlar bedava bonus veriyor bu seferde verilmesin diye bağırıyorsunuz

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,271
1,225
113
10 Sayfa yorum var belki yazan olmuştur; normalde son mesaj atan kişi başkası yazmadan tekrar mesaj atarsa önceki mesajla birleşebilir, oyun forumlarında vardı bu eskiden böylece aynı kişi 4-5 mesaj atıp sayfayı kaplamıyor, flood atamıyordu.
başka forumlarda ben de direkt izin verilmediği uyarısını alıyordum. ilk mesajda onu dile getirmiştim. umarım dikkate alınır

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
33
18
Ben dikkat ediyorum her mesajımın anlamlı ve konula ilgili olmasına ve bu kuraldan dolayı müzdaribim.

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
154
43

iyi forumlar

Ben alamıyorum kimse almasın demek gibi birşey sende yaz