Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmas Sistemindeki 1000 Mesaj Hk.

Bjk_100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
55
28
Dost ben de aynı konuyu tekrar tekrar açan üyelere bir yaptırım olması gerektiğini düşünüyorum yani konu açmadan önce araştırma neden yapmıyorsunuz? Bakıyorum aynı bonusu adam dün açmış elemanın teki görmemiş ertesi gün yeni konusu açılıyor, bir de bazı sponsor siteler promosyonlarının konularına günde 10-15 kere aktif yazıyorlar bunun da bir sınırlaması olması gerekiyor ayriyeten çark sistemini kullanan bile kalmadı şu an bir işlevi yok, ödüllerin miktarının yükseltilmesi gerekiyor, eskiden 10-15 liraydı zaten 6 ayda bir 10 lira veriyordu onu da elmasa çevirdiler bari 100-250 elmas falan verse neyse diyeceğim umarım dikkate alınır. @Başkan @Shellac
Bence aynı konuyu tekrar açan adamı veya bayanı faketmez. Kurşuna dizelim. Herkese ibret olsun..

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
106
43
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Ekli dosyayı görüntüle 759711
Bu akıllı sensin sanırım forum adminleri dusunmemismi sence bunu

snrelt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
578
182
43
Bu elmaslar ne ise yariyor 1000 sms olunca noluyor bilen varmi

Tolgamukul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
49
28
Bu elmas işi nedir arkadaşlar ben mevzuya Fransız kalmışım

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
51
28
1000 mesaj çok reis . 500 yap kaç yıllık uyeyiz bize goy goy yapıp mesaj kasmak zorunda bırakma gözünü seveyim 🙄