- 2,470
- 2,092
- 113
Bu portbet saglammi ya bir tane manyak temsilcisi var kadın günde 5 kere arıyor hergun düzenli olarakÇekim gelince dm den birkaç kişiye yazarım.
Bu portbet saglammi ya bir tane manyak temsilcisi var kadın günde 5 kere arıyor hergun düzenli olarakÇekim gelince dm den birkaç kişiye yazarım.
Ben geçen ay 200 k çektim bu kadar heyecanlanmadım adam bi 1000 tl çekecek odermi diye soruyor yok ödemez bu miktarı da ödemiyorsa neden var site ekstra olarak madem elindekinden olmak istemiyorsun neden 5i kurtarabilmek icin konu açıyorsun ? Allah gelse spin saklayamaz bu sitede site sağlam ödemez diyenler bir şey bilmiyor
Adam konu başlığı bu yalan mı 🤣 zengin olunca fakirliği unutmamak lazım halimizden en iyi onun anlaması lazimO nasıl bir r idi bro 😅😅😅😅 @drogba6
Tek gecerimBu portbet saglammi ya bir tane manyak temsilcisi var kadın günde 5 kere arıyor hergun düzenli olarak
Yok say diye bir butonu adminler işte bu yüzden koyuyorlarEkli dosyayı görüntüle 728334 bizde cektik daha fazlasını. Tanımadığın insanlara hemen önyargılı davranıp yargılama demek isterim.
Top portbette dost süreleri hakkında bilgim yok 😂😂Adam konu başlığı bu yalan mı 🤣 zengin olunca fakirliği unutmamak lazım halimizden en iyi onun anlaması lazim
Aklımızda bulunsun denerizTek gecerim
55tl yatırım ile amusnet bu aynı oyun 1.5 TL bet ile jackpot 127k verdi ödedilerAklımızda bulunsun deneriz
Çekim hızı nasıl peki55tl yatırım ile amusnet bu aynı oyun 1.5 TL bet ile jackpot 127k verdi ödediler
Börekcide börek bitmeden gelse bari çekimTop portbette dost süreleri hakkında bilgim yok 😂😂
Bakalım 🤣Börekcide börek bitmeden gelse bari çekim
Umutlar tükeniyor shhsuahsyaBörekcide börek bitmeden gelse bari çekim
Umut bu toprakları terketti miUmutlar tükeniyor shhsuahsya
Umut terkettimi bilmiyorum ama tog kardeş terketti gibi 😂😂Umut bu toprakları terketti mi
Evet forumu terketmiş 😓Umut terkettimi bilmiyorum ama tog kardeş terketti gibi 😂😂
Sağlık olsunEvet forumu terketmiş 😓
Valla bu dertli başımla sağlık da olmuyo kiSağlık olsun
Yaw sen ne anlatıyon birader 3 5 yalaka bana yazsın diye atmadığın takla yok 10 bin olmuşsun bi 10 daha atayim kapat hesabını kaybol dalavere yapmaEkli dosyayı görüntüle 728334 bizde cektik daha fazlasını. Tanımadığın insanlara hemen önyargılı davranıp yargılama demek isterim.
Olur at 10k kapatırım. Boş konuşmaYaw sen ne anlatıyon birader 3 5 yalaka bana yazsın diye atmadığın takla yok 10 bin olmuşsun bi 10 daha atayim kapat hesabını kaybol dalavere yapma