- 29,967
- 15,577
- 113
Geçen sefer 2dkda ödemiş bu sefer niye bekletiyo.acabaCekim gelmediEkli dosyayı görüntüle 728346
Geçen sefer 2dkda ödemiş bu sefer niye bekletiyo.acabaCekim gelmediEkli dosyayı görüntüle 728346
Site 1 saatte 10k ödeyemiyor uzak durBu portbet saglammi ya bir tane manyak temsilcisi var kadın günde 5 kere arıyor hergun düzenli olarak
Ya bezen hemen geliyor bazen 1-2 saat. Otomatikmiş vs. Genelde 30 dk. 1-2 kere 3-5 saat Max sürdü.Geçen sefer 2dkda ödemiş bu sefer niye bekletiyo.acaba
Siteyle ilgili forumda daha önce 2-3 kere şikayet açılmıştı hatırlıyorum da 10kyi da ödeyemeyecekse kapatsınlar siteyiSite 1 saatte 10k ödeyemiyor uzak dur
Burayla ilgili daha önce şikayet açılmıştı forumda ama 10kyi öder ya herhaldeYa bezen hemen geliyor bazen 1-2 saat. Otomatikmiş vs. Genelde 30 dk. 1-2 kere 3-5 saat Max sürdü.
Sen ne bu sinir, sardın valla. Kesin çok kaybettin anlıyorum seni abisiniSite 1 saatte 10k ödeyemiyor uzak dur
Tebrikler 🤣Sen ne bu sinir, sardın valla. Kesin çok kaybettin anlıyorum seni abisini
Arada oluyo tüm sitelerde gecikme yaSite 1 saatte 10k ödeyemiyor uzak dur
Ödemez kârda değilsen belge istiyor zaten burası bonuslu çekimlerde 2 gün inceler sonra ana parana indirir çek kaybol derBurayla ilgili daha önce şikayet açılmıştı forumda ama 10kyi öder ya herhalde
Valla benim üyelik yok burada bilemiyorum tecrübe etmedim.hicÖdemez kârda değilsen belge istiyor zaten burası bonuslu çekimlerde 2 gün inceler sonra ana parana indirir çek kaybol der
Noldu olm la konunun başında titriyordun 1000 tl kazandım çeksem mi 5 mi çekim versem diye 10 bin kazanınca adam mı oldun mk benim kafamı bozma sabahın köründe benden küfür yemeSen ne bu sinir, sardın valla. Kesin çok kaybettin anlıyorum seni abisini
İnşallah çöker paraya vermez rahat edersin. Bi de aramızda kalsın ben site elemanıyım. Söv at içindekileriÖdemez kârda değilsen belge istiyor zaten burası bonuslu çekimlerde 2 gün inceler sonra ana parana indirir çek kaybol der
Nolur et rahatla genç arkadaşım. Abin sana destek olacak.Noldu olm la konunun başında titriyordun 1000 tl kazandım çeksem mi 5 mi çekim versem diye 10 bin kazanınca adam mı oldun mk benim kafamı bozma sabahın köründe benden küfür yeme
Doktor onu kendi haline bırakın demiş kardesim ne yapsa yeridir fazla takılmayınAdminlerden birisi bunun gibilere çıkıpta keskin dille bu şekilde forumda insanlara böyle davranamazsın demezse yüz bulur daha fazlasını yapar.Adam her konuda aynı.
Bu söylediklerine kendinde inanmıyorsunİnşallah çöker paraya vermez rahat edersin. Bi de aramızda kalsın ben site elemanıyım. Söv at içindekileri![]()
Ailenden mi bahsediyorsun dostumSokak köpeklerinin doğasında havlamak vardır kimden bahsediyorsun 🤣
Aha atladı ilk sokak köpeği nasılda üstüne alındı ama 🤣 kişi kendinden bilir işi 🤣Bu söylediklerine kendinde inanmıyorsun
Ailenden mi bahsediyorsun dostum
Makina123 hocam.Adamın konuşmalar sürekli böyle.Egolu olsun onda bir sorun yokta,insanlarla iletişimi ağır sıkıntılı.Sokak köpeklerinin doğasında havlamak vardır kimden bahsediyorsun 🤣
Direkt tanıdı kendini zaten baksanaMakina123 hocam.Adamın konuşmalar sürekli böyle.Egolu olsun onda bir sorun yokta,insanlarla iletişimi ağır sıkıntılı.
Ulan yalaka roll aç diye yalvarıp başkasına ödül atınca yıkılan dallama sen değil misin beni adminlere raporluyorsun ?Aha atladı ilk sokak köpeği nasılda üstüne alındı ama 🤣 kişi kendinden bilir işi 🤣
Geçen konu açmış çok hastayım vaycasıno benı doktora gotur dıyeMakina123 hocam.Adamın konuşmalar sürekli böyle.Egolu olsun onda bir sorun yokta,insanlarla iletişimi ağır sıkıntılı.