- 1,037
- 415
- 83
Nasıl tam anlamadım1000 çek dostum beni dinle yoksa ben gibi 1000 dende olursun
Nasıl tam anlamadım1000 çek dostum beni dinle yoksa ben gibi 1000 dende olursun
1000 cek riske atmaÖder yatırım şartı yok
5 deneme diyorum yani banada 2000 çıkmıştı 2k çekim verdim bakiyey8 komple sildiler direk 1k çek yani yoksa hazır paradan olursunNasıl tam anlamadım
Çek kral bişey olmaz bakiyeni silmezler çekebileceğin maximum tutar neyse ona göre düzenlenir ama sen bilirsin yinede. Ben ne zaman koddan bonustan 5 10 bin üzeri para vursam çekmeyi deniyorum bi umutGötüm yemez yine ufak umudumu bununla bok etmeyim
He onu bilmiyordum reis sakat o zamanBunlar duzenlemiyor direk siliyor benimkini sildiler
Hasta değiliz fakirizHastamisiniz nesiniz
Çekim vermemissin gelmiş burdan akıl almaya calisiyosun.versene çekimini öderse öder ödemezse ödemez.bide soruyosun vereyim mi diye verme verme verme verme
1dk ödeler çok sasırdım
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
bunu konu acmana gerek bıle yoktu cekgeccc o yuzdem
Çok değişik bir yorum. Neresinden tutarsan tut elde kalıyor 🤔Ben geçen ay 200 k çektim bu kadar heyecanlanmadım adam bi 1000 tl çekecek odermi diye soruyor yok ödemez bu miktarı da ödemiyorsa neden var site ekstra olarak madem elindekinden olmak istemiyorsun neden 5i kurtarabilmek icin konu açıyorsun ? Allah gelse spin saklayamaz bu sitede site sağlam ödemez diyenler bir şey bilmiyor
Gece gece gülme krizi tuttu mkDede senin asana s okayım kaç kere Spin satın aldım bana bu x lerden vermedin