- 693
- 833
- 93
baronum arada neden kart talimatı verdin?
baronum arada neden kart talimatı verdin?
Bjk katma bari aw gsli olduğunu söylüyorsun en kotu haliyle bile bjk kupada 5 attık daha sezon başı dediniz geldi geçen vurduk bjk karşısında nasıl di GS diyorsun şimdi kupada birdaha vursak size mazeretiniz ne olucak merak ediyorumbjk karşısındaki gsye bak bir de bugünkü gsye bak dağlar kadar fark var
neden 1k mesaja ihtiyac duyuyorsun@Daimon bu 1000 mesaj kuralı gerçekten saçma degilmi ben en az 4 veya 5 senedir burdayım sürekli aktif forundayim lakin çok muhabbete girmek istemiyorum gerekmediği sürece . Sabahtan beri boş boş konulara cevap veren insanlar gördüm . Sırf mesaj sayısı 1000 e ulaşsın diye . Buda bazı konuları gereksiz yere üste çıkarıyor veya boş muhabbetler dönmesine neden oluyor .
hakem hakem hakem dost o kırmızı kart net ofsayttı ve net gol pozisyonu değildi.Bjk katma bari aw gsli olduğunu söylüyorsun en kotu haliyle bile bjk kupada 5 attık daha sezon başı dediniz geldi geçen vurduk bjk karşısında nasıl di GS diyorsun şimdi kupada birdaha vursak size mazeretiniz ne olucak merak ediyorum
Dostum 1 k mesaj kuralı var diye biliyorumneden 1k mesaja ihtiyac duyuyorsun
nicin var bende onu soruyorumDostum 1 k mesaj kuralı var diye biliyorum
elmas muhabbeti için dostnicin var bende onu soruyorum
Bende bir bilsem ustte bu durum için yazdım okumadın mi .nicin var bende onu soruyorum
elmas muhabbeti içinBende bir bilsem ustte bu durum için yazdım okumadın mi .
Golde afsayt yokiEvet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.
Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...
Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
nasıl yok dostGolde afsayt yoki