Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FB - GS Baronlar Yine Devredeydi!

arafat100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
44
28
@Daimon bu 1000 mesaj kuralı gerçekten saçma degilmi ben en az 4 veya 5 senedir burdayım sürekli aktif forundayim lakin çok muhabbete girmek istemiyorum gerekmediği sürece . Sabahtan beri boş boş konulara cevap veren insanlar gördüm . Sırf mesaj sayısı 1000 e ulaşsın diye . Buda bazı konuları gereksiz yere üste çıkarıyor veya boş muhabbetler dönmesine neden oluyor .

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,636
50,770
113
bjk karşısındaki gsye bak bir de bugünkü gsye bak dağlar kadar fark var
Bjk katma bari aw gsli olduğunu söylüyorsun en kotu haliyle bile bjk kupada 5 attık daha sezon başı dediniz geldi geçen vurduk bjk karşısında nasıl di GS diyorsun şimdi kupada birdaha vursak size mazeretiniz ne olucak merak ediyorum

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
413
83
@Daimon bu 1000 mesaj kuralı gerçekten saçma degilmi ben en az 4 veya 5 senedir burdayım sürekli aktif forundayim lakin çok muhabbete girmek istemiyorum gerekmediği sürece . Sabahtan beri boş boş konulara cevap veren insanlar gördüm . Sırf mesaj sayısı 1000 e ulaşsın diye . Buda bazı konuları gereksiz yere üste çıkarıyor veya boş muhabbetler dönmesine neden oluyor .
neden 1k mesaja ihtiyac duyuyorsun

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
693
833
93
Bjk katma bari aw gsli olduğunu söylüyorsun en kotu haliyle bile bjk kupada 5 attık daha sezon başı dediniz geldi geçen vurduk bjk karşısında nasıl di GS diyorsun şimdi kupada birdaha vursak size mazeretiniz ne olucak merak ediyorum
hakem hakem hakem dost o kırmızı kart net ofsayttı ve net gol pozisyonu değildi.

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,605
10,949
113
Kupa GS nin şampiyonluk fb nin sanırım

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
956
315
63
Ofsayt pozisyonunda hakem isteseydi kendi kararında ısrar edebilirdi ama nedense VAR kararları hep fenerin lehine

Apo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
26
28
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Golde afsayt yoki