Ikiside önde olursa ofsayt olmaz
Ikiside önde olursa ofsayt olmaz
dost burada top referans alınıyor oyuncuyla ne alakası varIkiside önde olursa ofsayt olmaz
Ben Galatasaraylıyım bu arada ama benim futbol bilgime göre yokdost burada top referans alınıyor oyuncuyla ne alakası var
maç rekora gidebilirdi gsli oyuncular boş oynamasasahadan sildik keyıften 4 köşeyım
Kardeş senin futbol bilgini zayıf kalmış burda. İkiside öndeyse top referans alınır. Toptan çekersin çizgiyiBen Galatasaraylıyım bu arada ama benim futbol bilgime göre yok
ofsaytlı gol yüzünden oyuncularımızın morali bozuldu yoksa dedğin dogrumaç rekora gidebilirdi gsli oyuncular boş oynamasa
Galatasaray hakettiği galibiyetiKalitesini belli etti coze morinyo, rakip takımın hocasının burnunu sıkmak nedir temas edemezsin dayı hayırdır adamı… mert hakan’dan çok ekmek yemiş eşşek herif
Ekranda ofsayt gibi görünüyordu ama Atv tek kamera acısı olduğu için iz düşümüne göre ofsayt değil goldü böyle kritik maçta tek kamera çekim yaptı mallarofsaytlı gol yüzünden oyuncularımızın morali bozuldu yoksa dedğin dogru
Fanatiklik uğruna kavgalar edilmesi çok saçma, milli takım da aynı formayı terletiyosun, insancıl yaşamayı öğrenemedik, git bi hollanda maçlarına bak, premier lig, adamı düşürüyor kalkıp gülüyolar, aynı meslek grubundasın elbet bazen sinirlenebilirsin ama bu durumlar gerçekten saçma geliyor insana, güzel yarınlara diyelim de takımda ki adamların kanı bozuk bu şekilde çok zorGalatasaray hakettiği galibiyeti
Ona hicbir lafim yok
Hakem bok gibi maç yönetti kontrolünü kaybetti ağırlığını koyamadı
Dakika 83 e kadar centilmen maç geçti ta ki oc Osimhen Mertin yakasına yapışmasına kadar
Maçın fitilini Osimhen ateşledi
Beşiktaş maçlarında kuzu gibi Fenere karşı hep boyle
Neyse yapcak bisey yok futbol sonuçta konuş konuş aynı bok
Essekden Adam olur Fenerden olmaz renktaş Başkan Yönetim Teknik Direktör komple gitmedikceRezil bi oyun oyndı fenerbahce kanser etcekler bizi en sonunda
Okan bunu maç boyunca kenarda tahrik etti hakem kararlarında felanKral tahrik edebilirsin okey, sözlü münakaşa her yerde var, el kol hareketi farklı bi boyut, olduğun mevkinin hakkını vereceksin, şahsi söylüyorum jose jose diyorlar ya insanlar, herkes saygı duyuyor bilmem ne, bu tarz başarıları olan bi insan’ın, yenildiği adamın burnunu sıkmak başka ülkeler de harbiden gülünç duyulacak bir şey, türkiye de maalesef tahrik etti diye yorumlayacak bi çok kesim veya fanatikler