Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FB - GS Baronlar Yine Devredeydi!

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Kral tahrik edebilirsin okey, sözlü münakaşa her yerde var, el kol hareketi farklı bi boyut, olduğun mevkinin hakkını vereceksin, ciddi söylüyorum jose jose diyorlar ya insanlar, herkes saygı duyuyor bilmem ne, bu tarz başarıları olan bi insan’ın, yenildiği adamın burnunu sıkmak başka ülkeler de harbiden gülünç duyulacak bir şey, türkiye de maalesef tahrik etti diye yorumlayacak bi çok kesim veya fanatikler
Benim görüşüm Reis
Bir rakibine verilecek en güzel ders Sahada ezip gecerek yenmektir
Küfür hakaret kabadayılık ile delikanlı da olunmaz namuslu da olunmaz ağırbaşlı da olunmaz
Efendi olcan dersini sahada vericen
Maç sonunda da cikican
Göğsünü gere gere konuşcan

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
999
699
113
Okan bunu maç boyunca kenarda tahrik etti hakem kararlarında felan
Morinho yenilince de hem sınırlı hem hazmedemedi birde tahrik var ya yaptı işte hareketi
Yaptığı hareket kabul etmiyoruz Fenerli olarak ama Okan da az şerefsiz değil yani
Hem tahrik et hemde de burun sikmayla felan kimse yere düşmez işi gücü sahtekarlık amaç ceza yedirtmek
Ayağa kalkınca da Kameralara yakalandı Orosbu çocuğu nerde diyordu
Hepsi aynı bok kral, şimdi duşlarını alır 2 bardak viski içer yatarlar milyonluk evlerinde, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali😅

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
172
63
Futbol bılgısı fanatıklıkten ileri gitmeyen arkdslr var fenerbahce berbat bi futbol oynadı ıkı pas yapamadılar talisca berbattı fred varla yok gbiydi forvetı hiç söylemyrm he gsye gelnce krsında kendınen daha kötü futbol oynyn takım olunca galıp gelmeyi bildi bugun hakettık çok ıyı oyndk dıyenlere söylyrm bu oyunla lig bitiminde okanada oyunclrda sallarken bulblrsnz kendınızı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Hepsi aynı bok kral, şimdi duşlarını alır 2 bardak viski içer yatarlar milyonluk evlerinde, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali😅
Öyle tabi
Evde bak sınır krizi gecirdim sınır hastası oldum moral motivasyon coktu
Ama bu milyonluk Orosbu çocukları bizim Fenere üzüldüğümuz kadar kendileri yenildiği için uzulmuodur

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
22
18
Benim görüşüm Reis
Bir rakibine verilecek en güzel ders Sahada ezip gecerek yenmektir
Küfür hakaret kabadayılık ile delikanlı da olunmaz namuslu da olunmaz ağırbaşlı da olunmaz
Efendi olcan dersini sahada vericen
Maç sonunda da cikican
Göğsünü gere gere konuşcan
Okan mı tahrik etti siz mi tahrik oldunuz ilkoul çocuğun hırkasından bile tahrik olan kulüpsünüz her şeyde artık başkasını suçlamayın ırkçılığı savunuyorsunuz hakereti savunuyoruz ne biçim insanlarsınız

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,965
1,498
113
Abi yok boyle bir sey ya
Yani bu ulkede bu kadar koyun oldukca
Eline sopa alan coban olur.
Pes diyorum artik

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
999
699
113
Öyle tabi
Evde bak sınır krizi gecirdim sınır hastası oldum moral motivasyon coktu
Ama bu milyonluk Orosbu çocukları bizim Fenere üzüldüğümuz kadar kendileri yenildiği için uzulmuodur
Valla bro sizin komple başkan maşkan değişmeliydi, o gönderdiğiniz hoca ismail kartal iyiydi mesela, buna bu kadar para vermeye gerek bile yoktu, bi boka da yaramıyo zaten, böyle hocayı getirip yine bişey yapamamak garip yani, yapamayacaksan ismail kartalla yapama, iş hocalardan çıkmış yani tamamen 😅

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Okan mı tahrik etti siz mi tahrik oldunuz ilkoul çocuğun hırkasından bile tahrik olan kulüpsünüz her şeyde artık başkasını suçlamayın ırkçılığı savunuyorsunuz hakereti savunuyoruz ne biçim insanlarsınız
La boş boş konuşma
Neyini savunuom Morinhonun yaptigi hareketi kim savunmuş
Twiter da bak bakalım maç boyunca kenarda senin Okan denen oc neler yapmış her pozisyonda penalti bekledigimiz pozisyonda bizim kulübeye bakarak gülerek tahrikler
Morinho kadar Okan da yavşak
Hoc bana Okani savunma Avrupa maçına çıkar Ağzında Fener eksik olmayan Yavsagin önde gideni okan

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Valla bro sizin komple başkan maşkan değişmeliydi, o gönderdiğiniz hoca ismail kartal iyiydi mesela, buna bu kadar para vermeye gerek bile yoktu, bi boka da yaramıyo zaten, böyle hocayı getirip yine bişey yapamamak garip yani, yapamayacaksan ismail kartalla yapama, iş hocalardan çıkmış yani tamamen 😅
Ismail kartal ile devam etmeliydi bu sene adam derbi kaybetmedi
Gsyi Rams da akıllı oyunla 10 kişi yendi
Ama bizim Başkan iyisini gönderip Tarihi geçmiş hoca aldı
5 yıldır baba forvet alamadı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,787
472
83
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Yarı otomatik ofsayt teknolojisi o pozisyona ofsayt yok demiş 😅

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
236
43
Feneri şaplaklamaktan usandık. Hafta sonu Trabzon feneri yener ve fenerin şampiyonluk hayalleri bi 10 yıl daha ileri atar

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
152
43
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Baronlar tabiki devredeydi çünkü devrede olmasalardı barofflar olurlardı

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,604
2,119
113
Fenerbahçenin penaltısını vermedi, ofsayttan golünü verdi. Çok kötü bir maç yönetti hakem

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,604
2,119
113
La boş boş konuşma
Neyini savunuom Morinhonun yaptigi hareketi kim savunmuş
Twiter da bak bakalım maç boyunca kenarda senin Okan denen oc neler yapmış her pozisyonda penalti bekledigimiz pozisyonda bizim kulübeye bakarak gülerek tahrikler
Morinho kadar Okan da yavşak
Hoc bana Okani savunma Avrupa maçına çıkar Ağzında Fener eksik olmayan Yavsagin önde gideni okan
Gs şampiyon olduğunda başta Okan Buruk olmak üzere, Fener dahil tüm takımlara küfürler ederek alayını .......... diyerek hep bir ağızdan şarkılar söylemişlerdi. Eğlenmenin de bir sınırı adabı olur

Son düzenleme: