Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin FB & GS Derbisi Alt Oğlu Alt

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.50

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,285
824
113
Bu arkadaşın soyledigi aklima gelmisti para buldum hic gelmedi valla hatirlasam 2 k sallardin

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,582
1,287
113
bende boyle bişey yapmıştım bu bıle gelmedı Ekran görüntüsü 2025-02-24 215745.png

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,628
5,850
113
Bu maç 0-0 bitsin sen 2.5 K basıcam demişsin ben 25K dağıtıcam. Alt olmazsa sen de bir şeyler dağıt ama dost 0-0 demedim bak yine sana kıyak yaptım, alt olmazsa dedim.
Bende geri vites olmaz, yanıldık. Tebrik ediyorum dost. Sözüm baki arkadaşlar bir daha katladığımda 10 kişiye 2.5K

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
170
43
Hakemin kulağına fisildamislar. Adam kariyerinin açık ara en çok faul çaldığı maçını yonetti

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,814
47,104
113
Ben 2 kere ameliyat oldum 3 kere hastaneye yattım acilden sen kendi halini düşün suvatım biz alışığız o ortamlara
Eniste şükür benim hastaneyle işim olmadi o yuzden kiymetini biliyoz puahhab ama hastane koridorunda bulunduk biliriz o hissi ondan saglik önemli

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
894
113
B
Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
BRavo gercekten

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,297
2,536
113
olunca da dağıttık kaç kere, başkası olsa toz olur. Benim ilk işim mesajımı alıntılamak oldu, smiley atacağına takdir etmen gerekir bence.
Taktir ettim . Takılıyorum. Seni bilmiyorum. Dağıtımlarından hiç kazanamasamda forumdaki yaptıklarının farkındayım. 👏👍