- 2,286
- 824
- 113
Bu arkadaşın soyledigi aklima gelmisti para buldum hic gelmedi valla hatirlasam 2 k sallardin
20 oran üstuydu 0-0 skor, hep salladım maça zaman var sonra basarım diye elimizde kaldı bi 200 300 atsam bile teselli olurdu, sağlık olsunHarbi be
Saglik olsun be20 oran üstuydu 0-0 skor, hep salladım maça zaman var sonra basarım diye elimizde kaldı bi 200 300 atsam bile teselli olurdu, sağlık olsun
Ne sağlığı başka avuntu yöntemi bul artık suvatım sağlık zaten gitmişSaglik olsun be
Bende geri vites olmaz, yanıldık. Tebrik ediyorum dost. Sözüm baki arkadaşlar bir daha katladığımda 10 kişiye 2.5KBu maç 0-0 bitsin sen 2.5 K basıcam demişsin ben 25K dağıtıcam. Alt olmazsa sen de bir şeyler dağıt ama dost 0-0 demedim bak yine sana kıyak yaptım, alt olmazsa dedim.
Keşke oynasaydin be 😔0-0 biter
Eniste bu konuda cok konusuyonNe sağlığı başka avuntu yöntemi bul artık suvatım sağlık zaten gitmiş
Olmayan para ile söz tatlı olur 😂Bende geri vites olmaz, yanıldık. Tebrik ediyorum dost. Sözüm baki arkadaşlar bir daha katladığımda 10 kişiye 2.5K
Ben 2 kere ameliyat oldum 3 kere hastaneye yattım acilden sen kendi halini düşün suvatım biz alışığız o ortamlaraEniste bu konuda cok konusuyonsaglik giderse anlarsin degerini
olunca da dağıttık kaç kere, başkası olsa toz olur. Benim ilk işim mesajımı alıntılamak oldu, smiley atacağına takdir etmen gerekir bence.Olmayan para ile söz tatlı olur 😂
Eniste şükür benim hastaneyle işim olmadi o yuzden kiymetini biliyoz puahhab ama hastane koridorunda bulunduk biliriz o hissi ondan saglik önemliBen 2 kere ameliyat oldum 3 kere hastaneye yattım acilden sen kendi halini düşün suvatım biz alışığız o ortamlara
1 ben puahhahabBende geri vites olmaz, yanıldık. Tebrik ediyorum dost. Sözüm baki arkadaşlar bir daha katladığımda 10 kişiye 2.5K
BRavo gercektenDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Görmemişim o mesajını iddiaya girmedikBende geri vites olmaz, yanıldık. Tebrik ediyorum dost. Sözüm baki arkadaşlar bir daha katladığımda 10 kişiye 2.5K
Taktir ettim . Takılıyorum. Seni bilmiyorum. Dağıtımlarından hiç kazanamasamda forumdaki yaptıklarının farkındayım. 👏👍olunca da dağıttık kaç kere, başkası olsa toz olur. Benim ilk işim mesajımı alıntılamak oldu, smiley atacağına takdir etmen gerekir bence.
çarşambadan dedik. her sene iki defa oynasak zengin oluruzEvi satın faul oynayın iki eviniz olsun
Ben oynayacaktım para elimde yoktu20 oran üstuydu 0-0 skor, hep salladım maça zaman var sonra basarım diye elimizde kaldı bi 200 300 atsam bile teselli olurdu, sağlık olsun