- 1,393
- 420
- 83
Hacı derbiler şov amaçlı olur neyin temkilişaka gibisin gerçek kumarcı bilir ki iyi hucum yapan iki takım maçı temkinli geçer hucum olmaz. gs kontrollü oynar fb de cok risk alcagını sanmam
Hacı derbiler şov amaçlı olur neyin temkilişaka gibisin gerçek kumarcı bilir ki iyi hucum yapan iki takım maçı temkinli geçer hucum olmaz. gs kontrollü oynar fb de cok risk alcagını sanmam
Fener korkak oynarsa dediğin olur, aslında bu onlar için akıllıca olur, ama saldiram, puanı yaklaştıram moduna girerse tarihi fark da yiyebilirDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Fenere beraberlik yetmiyor açık oyun oynanacak en az 3 gol olurFener korkak oynarsa dediğin olur, aslında bu onlar için akıllıca olur, ama saldiram, puanı yaklaştıram moduna girerse tarihi fark da yiyebilir
Üst olacağı belli fenere beraberlik yetmiyor şampiyon olması için kazanması gerekli 2.5 ustbankoherkes alt desinde üst oynayalım
1 - 2 Fenerbahçe alirDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Üst olacak . Birde yatırım tavsiyesi yazmış 🤣🤣🤣 arkasından da üzmeyecek miktar deneyin yazmışDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Sanki otorite...Üst olacak . Birde yatırım tavsiyesi yazmış 🤣🤣🤣 arkasından da üzmeyecek miktar deneyin yazmış
Herşey olabilüüü 😃Sanki otorite...![]()
Fener sadece 3 tane atacak..ms da burdayım her türlüDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Üst banko zaten fenere beraberlik yetmiyor gsde maci bırakmaz en az 3 gol çıkar maçtaOranı hazırlayanlar eşek siz akıllı
Fener maçı kazanır aradaki fark 3 e düşer ligin heyecanı artar. Ama lig sonu GS şampiyon olurDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )