Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin FB & GS Derbisi Alt Oğlu Alt

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.50

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
167
43
yuzde 99 oynanmaz maç çok kar olucak onceden bahıs almayın bence ıstanbulda 4 gun kar beklenıyormuş

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
41
28
Hakeme bağlı türk hakem olursa zırt pırt düdük çalar oyunu durdurur yabancı hakem olacak gibi fener vurur geçer hava Yolları nesiriye 2 tane orta gelsin birisi gol

mehmetgdrx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
29
28
Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Bu maçın 0 0 bitme ihtimali yok alt biterse bile en az 1 gol çıkar bakın kesinlikle 0 0 bitmez

Kara20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
15
18
Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Yatırım tavsiyesi vermek suç 😅

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,851
1,655
113
İptal olur paranız boşa gitmesin

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
183
45
28
Galatasarayın yorgun çıkıp bu maçı Fener karşısında kaybedeceğini düşünüyorum. GS1-2FB gibi bir skor geçiyor aklımdan

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,269
7,653
113
Hakem halil umut meme olursa gs yener

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
1,292
93
Şu bir gerçek ki Fenerbahçe orada beraberliğe çıkarsa şampiyonluk gider Galatasaray ın da kendi evinde gol atamayacağını düşünmek saçmalık bir fenerbahçeli olarak. O maç son derbilerin aksine üst bitecek

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
237
43
Fener şampiyonluk istiyosa mecbur yenmek zorunda uğraşacak ama gücü yetmeyecek her saldırdığında açık verecek. Gs 3-4 atar rahat fener de 1-2 atar. 3-1 ya da 3-2 gs alır

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,735
2,016
113
İmkansız 0 0 bitmesi berabere biter desen anlarım da 0 0 yada 1 1 bitcek maç degil ne GS defansı ne FB defansı gol yemeden rahat uyumuyor forvetlerde bu denli formdayken bu maç kafes dövüşü olur . Özellikle FB nin kaybetmesi demek şampiyonluğun resmi olarak gitmesi demek güzel maç olacak 0 0 oynayipta futbol şöleni ni keyifsiz izleme

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,545
646
113
Fener 3-1 yada 4-1 yener

Sürpriz fb : 5 gs : 1

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,547
25,154
113
Ilk 30 dk gol almaz oynayin ,turk hakem olursa gs asla yenilmez yabanci olursa fb cakar denklem cok basit 3 gol asla cikmaz ayrica

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,602
113
Rıdvan hocanın dediği olur baska birşey de olmaz ….

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,469
7,938
113
Yayıncı kuruluş ve dönen paralar sebebiyle ligin heyecanının bitmemesi için fb ye kazanduracakları bir maç hırs entrika azim hiç birinin bir önemi yok sonuöta ortada bir rant var ve herley para için o yüzden gs şanpiyon olmuş fb şampiyon olmuş bu takımlar dahil kimsenin umrunda değil bu sebeple fb nin kazanacağı bir maç olacak alt üst mü konusına gelirsek yine yayıncı kuruluşun insiyatifine bıraklıcaka bir durum eğlenceli olsun isterse üst olur çaktırmayın sanki çok dikkatli gibi oynamış gibi yapın derlerse skor 1-0 fb galibiyeti bol şans
👏👏👏👏👏

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
645
113
Gece rüyamda derbi 0 0 bitiyordu dediğin gibi ama benim rüyalar çıkmaz genelde maça güvenlik olarak gidicem umarım fener 5 tane atar 😂

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,469
7,938
113
Bende bir skor tahmininde bulunayım ve burada yazdığımı o tarihe kadar bir şeyler olursa bende oynarım bu burada kalsın
GS 2--FB 3

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,882
2,047
113
Yaww ne kafa yoruyonuz 0.5 üst VARa gidilir oynayin yada maçta kırmızı kart olur oynayın geçin