- 511
- 167
- 43
yuzde 99 oynanmaz maç çok kar olucak onceden bahıs almayın bence ıstanbulda 4 gun kar beklenıyormuş
Bu maçın 0 0 bitme ihtimali yok alt biterse bile en az 1 gol çıkar bakın kesinlikle 0 0 bitmezDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Yatırım tavsiyesi vermek suç 😅Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
👏👏👏👏👏Yayıncı kuruluş ve dönen paralar sebebiyle ligin heyecanının bitmemesi için fb ye kazanduracakları bir maç hırs entrika azim hiç birinin bir önemi yok sonuöta ortada bir rant var ve herley para için o yüzden gs şanpiyon olmuş fb şampiyon olmuş bu takımlar dahil kimsenin umrunda değil bu sebeple fb nin kazanacağı bir maç olacak alt üst mü konusına gelirsek yine yayıncı kuruluşun insiyatifine bıraklıcaka bir durum eğlenceli olsun isterse üst olur çaktırmayın sanki çok dikkatli gibi oynamış gibi yapın derlerse skor 1-0 fb galibiyeti bol şans
Gece rüyamda derbi 0 0 bitiyordu dediğin gibi ama benim rüyalar çıkmaz genelde maça güvenlik olarak gidicem umarım fener 5 tane atar 😂Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )