- 8,238
- 6,664
- 113
@Saulalvarez helal olsun kral 
Eyvallah dostum oynayamadım ama ufak paraları katlayıp basmayı dusundum olmadı@Saulalvarez helal olsun kral![]()
Kahretsın bılmısım1.5 gol altı bıter
Neden kazanmaktan başka şansı yoktu ? Kaybetmiş olsa lig biterdi. Şimdi bu yorumu okuduktan sonra Gs'nin fikstürüne bir bak. Gideceği deplasmanlarda önemli maçları var.Fenerin kazanmaktan başka çaresi olmadığı maçta oyuna giren adamlar Amrabat, djiku, Mert. Talisca 80den sonra giriyor. Teşekkürler special one hocam yine yarışta avantajı bize verdi
Haklısın dostumNeden kazanmaktan başka şansı yoktu ? Kaybetmiş olsa lig biterdi. Şimdi bu yorumu okuduktan sonra Gs'nin fikstürüne bir bak. Gideceği deplasmanlarda önemli maçları var.
FB kritik maçların çoğu evinde oynuyor. Tek sıkıntısı Avrupa ligi.
Bence akillica davrandi la risk alip yenilse donmezdi ordan ama suan yine azda olsa şans varFenerin kazanmaktan başka çaresi olmadığı maçta oyuna giren adamlar Amrabat, djiku, Mert. Talisca 80den sonra giriyor. Teşekkürler special one hocam yine yarışta avantajı bize verdi
Yav gsnin top sürmeye hâli yoktu. Baskı yapsa rahat kazanırdı hocamBence akillica davrandi la risk alip yenilse donmezdi ordan ama suan yine azda olsa şans var
O oyunu secti diye öyle goründü işteYav gsnin top sürmeye hâli yoktu. Baskı yapsa rahat kazanırdı hocam
O da doğru hocam. Neyse NBA ateş gibi puhahahaO oyunu secti diye öyle goründü işte
Kupon yapamiyoz hocam sponsor bulursak belki puhahhaO da doğru hocam. Neyse NBA ateş gibi puhahaha
Sponsor bulursan bizede haber et kardesimKupon yapamiyoz hocam sponsor bulursak belki puhahha
Sorma hocam piyasa ölü puhahaKupon yapamiyoz hocam sponsor bulursak belki puhahha
Para olsa oynardimKeşke oynasaydin be 😔
Sponsor maydonoz döner 🤣 🤣Sorma hocam piyasa ölü puhaha