Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fenerbahçe - Galatasaray

20:30 da ne yapmalı

• Fenerbahçe - Galatasaray maçını izle

Kullanılan: 14 56.0%
  • Boşver maçı aç güzel bir film izle

Kullanılan: 2 8.0%
  • Lan ne filmi dünya derbisini izle

Kullanılan: 2 8.0%
  • Dünya berbisi mi :) güldürme beni. Film izle film

Kullanılan: 7 28.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
463
63
Fener bagimliligim kumar bagimliligimin onune gecti,kumari biraktim birakacam su takimi birakip koyumun takimina donemedim aq

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Gs icinden gecti fenerin ,ayrica fenerin ilk 11 i oyun kurgusu inanilmaz kotu,talisca serkan caglar falan shimanzki lerle olmaz

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,800
2,547
113
Şu pozisyona ofsayt değil diyorsan seninle konuşmayalım kardeşim bide adalet yok gibisinden yazmışssın hakem hata yaptı de geç yoksa şu pozisyonun izahı yok
Pozisyon ofsayt değil adam topun gerisinde ne anlatiyorsun sen, ilk yarı bitince yarı otomatik ofsayt sistemini gosterdiler bakmadın sanırım

jakadal5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,655
1,024
113
Şu saatten sonra gs 5 fe yese umrumda olmaz. Ezdik eze eze fenere ne olduklarını bir andolu takımjndan farksız olduklarını gösterdik. Derbide futbolcusunu ıslıklayan bir taraftar kıtlesı bunu görmek yetti bbüyüksün galatasaray

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,800
2,547
113
abi neden ofsayt değil anlamadım net ofsayt dı
Dostum ifab kurallarına göre ofsayt esnasinda, ofsayttaki oyuncu topun bı kısmının bile gerisinde olsa pozisyon ofsayt olarak degerlindiremez, fotoda göründüğü gibi szymanski topun milimlerle gerisinde

Ekli dosyalar

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,255
2,422
113
Dostum ifab kurallarına göre ofsayt esnasinda, ofsayttaki oyuncu topun bı kısmının bile gerisinde olsa pozisyon ofsayt olarak degerlindiremez, fotoda göründüğü gibi szymanski topun milimlerle gerisinde
Kardeşim bu gslilere bişey anlatamazsin bunlar hep mağdur

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
492
63
shop ile ofsayt çizgisi uydurdular rezil kepaze adamlar savunuyor bu kadar aciz olmayın dünyanın her yerinde açık ofsayt bu görüntüler ortada yarı otomatik ofsayt sistemi uyarı bile vermedi hakem elli kere kontrol etti diğer saati bildirim gelir normalde var icat etti golü verdiler Allah belasını versin bu rezilliğe vesile olanların Türk futbolunu bitiren en pislik kuluptür fenerbahçe utanmadan avaneleri savunma yapıyor dürüst olun uydurma gol diyin adam yerine koysunlar..