- 20,942
- 10,212
- 113
Net olarak topun gerisinde adam 3 dk inceledi anasını satayım sonra neden bu ülkede başarı yok
Ofsayt nerenle izliyonNet olarak topun gerisinde adam 3 dk inceledi anasını satayım sonra neden bu ülkede başarı yok
Topun gerisinde olması yetiyor diyordu spiker son pozisyonda defansjn önünde ama topun gerisindeOfsayt nerenle izliyon
Serkan kim ağabeyGs icinden gecti fenerin ,ayrica fenerin ilk 11 i oyun kurgusu inanilmaz kotu,talisca serkan caglar falan shimanzki lerle olmaz
Şu pozisyona ofsayt değil diyorsan seninle konuşmayalım kardeşim bide adalet yok gibisinden yazmışssın hakem hata yaptı de geç yoksa şu pozisyonun izahı yokTopun gerisinde olması yetiyor diyordu spiker son pozisyonda defansjn önünde ama topun gerisinde
Defans bi cocuk var serkan yusuf ayni seySerkan kim ağabey
Pozisyon ofsayt değil adam topun gerisinde ne anlatiyorsun sen, ilk yarı bitince yarı otomatik ofsayt sistemini gosterdiler bakmadın sanırımŞu pozisyona ofsayt değil diyorsan seninle konuşmayalım kardeşim bide adalet yok gibisinden yazmışssın hakem hata yaptı de geç yoksa şu pozisyonun izahı yok
Tanıdığım gözlükçü var 1 alana 1 hediyesi varŞu pozisyona ofsayt değil diyorsan seninle konuşmayalım kardeşim bide adalet yok gibisinden yazmışssın hakem hata yaptı de geç yoksa şu pozisyonun izahı yok
Shimanzki kim dost Japon oyuncu mu aldıkGs icinden gecti fenerin ,ayrica fenerin ilk 11 i oyun kurgusu inanilmaz kotu,talisca serkan caglar falan shimanzki lerle olmaz
Dostum ifab kurallarına göre ofsayt esnasinda, ofsayttaki oyuncu topun bı kısmının bile gerisinde olsa pozisyon ofsayt olarak degerlindiremez, fotoda göründüğü gibi szymanski topun milimlerle gerisindeabi neden ofsayt değil anlamadım net ofsayt dı
Serkan kim serkan balcı herhalde 🤣Shimanzki kim dost Japon oyuncu mu aldık
Kardeşim bu gslilere bişey anlatamazsin bunlar hep mağdurDostum ifab kurallarına göre ofsayt esnasinda, ofsayttaki oyuncu topun bı kısmının bile gerisinde olsa pozisyon ofsayt olarak degerlindiremez, fotoda göründüğü gibi szymanski topun milimlerle gerisinde
saçma benceDostum ifab kurallarına göre ofsayt esnasinda, ofsayttaki oyuncu topun bı kısmının bile gerisinde olsa pozisyon ofsayt olarak degerlindiremez, fotoda göründüğü gibi szymanski topun milimlerle gerisinde