- 255
- 69
- 28
Mantıklı olmuş gereksiz tartışmaların belki önüne geçebilir
ilk defa kullananlar ve ikinci ve daha fazlası bir güncelleme yaptık konuda da yazdım. İlerde ödülleride artırıp farklı şeyler yapmayı deneyeceğiz@Başkan reisim mantıklı birşey yapmışsınız
Teşekkür ederiz tüm forum olarak
Benim ayrıca sormak istediğim bi soru var
750 tlye 250 tl freebet veriyorsunuz
1250 tlye 500 tl veriyorsunuz
Bunun daha ust sınıf güncellemesi olucakmı acaba
2500 e şu kadar 5000 e şu kadar diye
Ona gore biriktirelim kumbara gibi😃
5 bin elmasa bir gin başkan yapacaklar@Başkan reisim mantıklı birşey yapmışsınız
Teşekkür ederiz tüm forum olarak
Benim ayrıca sormak istediğim bi soru var
750 tlye 250 tl freebet veriyorsunuz
1250 tlye 500 tl veriyorsunuz
Bunun daha ust sınıf güncellemesi olucakmı acaba
2500 e şu kadar 5000 e şu kadar diye
Ona gore biriktirelim kumbara gibi😃
Helal olsunMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Biz çok zor banlıyoruz zaten arkadaşlar küfür ve üyeler arası tartışma olmadığı sürece çok müdahale etmiyoruz.
Mesaj Kasmaya çalışarak konulara alakasız mesaj atan üyelerin 100 elması silinecektir.
KISACA BANLANMAYIN ARKADAŞLAR bir gün banlı kalmanız elmas sisteminde sizi 2 gün geri götürecektir.
Mantıklı bir kararMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Biz çok zor banlıyoruz zaten arkadaşlar küfür ve üyeler arası tartışma olmadığı sürece çok müdahale etmiyoruz.
Mesaj Kasmaya çalışarak konulara alakasız mesaj atan üyelerin 100 elması silinecektir.
KISACA BANLANMAYIN ARKADAŞLAR bir gün banlı kalmanız elmas sisteminde sizi 2 gün geri götürecektir.
Emeğinize sağlıkilk defa kullananlar ve ikinci ve daha fazlası bir güncelleme yaptık konuda da yazdım. İlerde ödülleride artırıp farklı şeyler yapmayı deneyeceğiz
10bin elmasa modluk gelir mi5 bin elmasa bir gin başkan yapacaklar![]()
Çok iyi yaMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Elmasa bas ödül talep et çıkıcakbeyler elmasları nereden kullanıyoruz
ne işe yarıyor elmaslar reisElmasa bas ödül talep et çıkıcak
başkanım ben bozdurdum elmasları talep oluştur fln dedi tıkladımda nasıl kullancam 250tl maç bahsiniMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.