- 3,070
- 2,367
- 113
Tesekkurler reis yanlış olmuş
Tesekkurler reis yanlış olmuş
Yoksa napcazMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Yardımcı olun dostlar beğenin10 beğeni lazım arkadaşlar 740 da kaldı elmas
10 beğeni lazım arkadaşlar 740 da kaldı elmas
Begeni ile olmuyor dostum yarin gir alirsin10 beğeni lazım arkadaşlar 740 da kaldı elmas
baska secenegı yokmuMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Ozelden trx adresi aticaksin baskanaSevgili adminlerim 750 elmas bozdurdum ödülü nerden alacağım şimdi?
Yoksa napcazOzelden trx adresi aticaksin baskana
Olmuyor 🤣🤣Yardımcı olun dostlar beğenin
Olmuştur yine bakOlmuyor 🤣🤣
Güvendiğin bir arkadastan al alYoksa napcaz
Benimde yoktu vbete gir para yatirma troy sec 250 yaz cikan adresi kopyala at ozelden baskana o sekilde bende kabul ettiler ama sor genedeYoksa napcaz
Yok msj tamam tepki de 1k ama 740 kaldı yarına artık 🤣Olmuştur yine bak![]()
Hayir o sekilde degil sana gelen parayi sponsor siteye yatirip oynuyorsunÖnce sponsor siteye para yatircaksin kupon yapcaksin sonra kupon ilet ödül gelcek sanirim ama hiç gerek yok boşver saolun
@Beşiktaş ben hiç kripto anlamıyorum bi kişi sana tavsiye etti beni sen alıp bana atar mısın modlar izin verirse benim kripto hesabımda yok normal yatırım sağlarım sponsor firmalaraGüvendiğin bir arkadastan al al