- 29,825
- 27,386
- 113
Ne güzel bir gün daha umudun var biz kaynettikYok msj tamam tepki de 1k ama 740 kaldı yarına artık 🤣
Ne güzel bir gün daha umudun var biz kaynettikYok msj tamam tepki de 1k ama 740 kaldı yarına artık 🤣
Olmaz cioŞu 1000 mesaj sartini 500 e çeksek bari olmaz mi
AhahahNe güzel bir gün daha umudun var biz kaynettik
Kripto seç adresi eksiksiz doldur kanalı da unutmadostlar siteye nasıl yatırım yapıcam yardımcı olucak varmı binanceden yatrm yapmaya calısıyorum hata veriyor
Kolay olmuyor reis mesai harcaman lazım buradaHer sayfa mesaj atıyorum sabahtan beri 200 mesaj bile olmadı vallaha
Anlaşıldı MerkezOlmaz cio
Hesabına çek havale yatirdostlar siteye nasıl yatırım yapıcam yardımcı olucak varmı binanceden yatrm yapmaya calısıyorum hata veriyor
Bir umuttur yaşamakNe güzel bir gün daha umudun var biz kaynettik
binancede hata veriyorKripto seç adresi eksiksiz doldur kanalı da unutma
Biryerden başlamak lazım dost 1000 mesaj 100 TL satılıkmesaj atma olayı biraz can sıkıcı. Ben sürekli aktifim ama çok mesaj atan biri değilim. Zorla mesaj atmaya çalışıyorum.
Sitede 3 milyon paran olsun sen 250 peşine duş adalet mi buBendede 750 var bozdum bende
Troy yok, tron var secenekteBenimde yoktu vbete gir para yatirma troy sec 250 yaz cikan adresi kopyala at ozelden baskana o sekilde bende kabul ettiler ama sor genede
Yarın Beşiktaş'ın maçı var basarızBir umuttur yaşamak