- 390
- 136
- 43
vaaaa dolandırılmış vaaaaaBen750 elmas vardı talep et dedim ama ne oldu anlamadım bişiy de gelmedi
vaaaa dolandırılmış vaaaaaBen750 elmas vardı talep et dedim ama ne oldu anlamadım bişiy de gelmedi
Dost 750 elmasa coin olarak 250 mi aldin nasil oldu?@Başkan trx adresi gönderildi teşekkürler
Oha gözümün nuru elmasladım gitmişElmaslarını çalmışlarlar dost 740 elmas gitmiş
Dost bende senin gittin yoldan gittim bak sende 10 elmas brakmışlar beni soyup soğana çevirdiler 0 kaldı ağlıcamOha gözümün nuru elmasladım gitmiş... ana sayfada 250 tllik kupon diyor onu nerden yapacaz sanal felanmı ben bişiy anlamadım
baskana trx trc20 adresini dm atacan hocam
Dost vbettr ye yükleme yapacağım yardımcı olabilir misin37 dost mesaj sayin
Fastex te var.onu mu atiyim dost yoksa vbete girip ordaki adresimi atiym?baskana trx trc20 adresini dm atacan hocam
herhangi bir borsa olur kanka farketmez o da olurFastex te var.onu mu atiyim dost
Kanka trx salBen sana güveniyorum krall
dost eğer global binance hesabına attırdıysan geçmiş olsun aktaramazsınDost vbettr ye yükleme yapacağım yardımcı olabilir misin
Vbete girip yatirim yap kismindaki trx adresini atsam VBET Hesabima geliyormuherhangi bir borsa olur kanka farketmez o da olur
Daha bir yere atmadimdost eğer global binance hesabına attırdıysan geçmiş olsun aktaramazsın
binance global hesabınamı yollattın parayıDaha bir yere atmadim
Ne binance si direk siteye yollatacambinance global hesabınamı yollattın parayı
kanka gelir normalde ama baskanin mesajini ne zman görüp atacağını falan bilmiyoz zaman aşımı olabilir o yüzden ben kesin bir şey soylemeyimVbete girip yatirim yap kismindaki trx adresini atsam VBET Hesabima geliyormu
Vbet sitesine gir yatırım yap de kripto paradan tronu seç trc20 ağını seç miktar 27 tron yaz kopyala başkana verDost vbettr ye yükleme yapacağım yardımcı olabilir misin
Gelirde belirlenen süreyi geçtikten sonra atarsa başkan para ortada yok olur yoksa trx olan birisine attır başka yoldan atar sanaVbete girip yatirim yap kismindaki trx adresini atsam VBET Hesabima geliyormu