- 37,588
- 19,426
- 113
Bende yok tron valla neyse ztn bu yöntemi seçmenin heralde şeyi de olmaması bizdeSor genede kanka vbet isini ama tron hesapi sart
Bende yok tron valla neyse ztn bu yöntemi seçmenin heralde şeyi de olmaması bizdeSor genede kanka vbet isini ama tron hesapi sart
binance pro olarak kullaniyosun demi uygulamayıbinance tr nasıl aktarılıyor yardımcı olurmusun cok aradımda bulamadım
16:21 de yazmıştım reis benden sonra yazanlara atılmış bi sıra var mı bu iş için nasıl yapılıyorHepsi banlanacak dost
Yönetime bildir yapın görünce
uygulama yok dost chrome den giriyorum normal internet sayfasındanbinance pro olarak kullaniyosun demi uygulamayı
kanka transfer et kısmını buldun mu ordauygulama yok dost chrome den giriyorum normal internet sayfasından
gönderen spot Cüzdanı alıcı kısmında da binance tr çıkaruygulama yok dost chrome den giriyorum normal internet sayfasından
buldumkanka transfer et kısmını buldun mu orda
alıcı kısmında binance tr cıkmıyor dost işte sorun ordagönderen spot Cüzdanı alıcı kısmında da binance tr çıkar
Başkan ismi güzel olanlara öncelik veriyor dost senin isim de bi hoş aslında dikkat çeker16:21 de yazmıştım reis benden sonra yazanlara atılmış bi sıra var mı bu iş için nasıl yapılıyor
garip binance tr hesabın var tabi demialıcı kısmında binance tr cıkmıyor dost işte sorun orda![]()
binance tr hesabım var mevcutgarip binance tr hesabın var tabi demi
kanka olmazsa iki dk indir binance globali uygulamadan yap geri silersin uygulamadan yaparken de binance pro olarak kullanman lazım binance liteda çıkmıyorbinance tr hesabım var mevcut
alamazsin kanka senBen talep et yaptım @Başkan a da yazdım şimdi bekliyorum