- 449
- 189
- 43
binanceOrnek verebilirmisin hangi uygulama mesela
binanceOrnek verebilirmisin hangi uygulama mesela
Abi bende arkadaştan aldımYa ne guzel anlatiyon hayatimda kriptomu gördüm ben normalmiş gibi kripto diyor 🤣
kanka borsa yani binance mexc kucoin btcturk gibiHangi uygulamalarda var bu daha once uye oldugum vardir herhalde betparibu vs tarzi onlardan oluyormu
Dm attık başkanım emeğinize sağlık teşekkürlerMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
ParibuOrnek verebilirmisin hangi uygulama mesela
binanceden trx adresi nasıl bulucaz dostbinance
para yatırmaya tıkla oradan trx seç adres olarak trc20 çıkar karşınabinanceden trx adresi nasıl bulucaz dost
Özelden iletildi reis kesenize bereketMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
reis elmaslar ne zaman iade edilir peki ?Merhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Dm attık başkanımMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
dm attım başkan teşekkürler şimdidenMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Siteye olmaz kanka siteye anlık atılması lazım allah bilir başkan ne zaman mesajını görecekte ne zaman atacak boşa gider o şekilde tronlarvbete yatırım gösterir gibi hangi adresi kopyalayıp gönderelim başkana dostlar resimli olarak gösterebilcek babayiğit var mıdır acaba
teşekkür ederim dostumSiteye olmaz kanka siteye anlık atılması lazım allah bilir başkan ne zaman mesajını görecekte ne zaman atacak boşa gider o şekilde tronlar
Tanıdıgın güvendiğin birisi varsa forum dan ondan al trxadresi onu at başkana oda gelince sana atsın 250₺ için gidip binancs hesabi açmaya g değmezteşekkür ederim dostum
Köylü işteYa ne guzel anlatiyon hayatimda kriptomu gördüm ben normalmiş gibi kripto diyor 🤣