- 2,655
- 1,024
- 113
İlettim başkanMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
İlettim başkanMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
IFB kapini tiklatiyor kankaBiz mi iletişime geciyoruz onlar mı bizi buluyor
TamamMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Bende çözemedim sabah talepte bulundum elmaslar gitti bide750 elmas ı şimdi nasıl yapıyoruz tam bir açıklama var mı*
Şaka bi yana trx adresini özelden başkana iletiyosunBiz mi iletişime geciyoruz onlar mı bizi buluyor
Kanka yardımcı olma şansın var mı Şen’ın adresi atsakKripto hesabına onu tl ye dönüştür banka hesabına cek 10 saniyede düşüyor
Girmiyim o topa kral gelmez falan mesuliyet almiyimKanka yardımcı olma şansın var mı Şen’ın adresi atsak
Tamam dost saolasınGirmiyim o topa kral gelmez falan mesuliyet almiyim
BaskanaKıme atıyoz adresı
Olalım dostArkadaşlar yardımcı olskcak var mı benim adres yok hesaplar hep eski telefondaökayıtlı
Öyle oluyormuş herhaldede ama o işlemin sanki 10 dakika süresi varvbet ten tron hesap yatırım aldım başkana attım sanırım böyle oluyor yanlışım var mı beyler?
Dostum vbete gir. Trxle yatırımı sec 250 tl. Adres vervek o adresi başkana atArkadaşlar yardımcı olskcak var mı benim adres yok hesaplar hep eski telefondaökayıtlı
Ha oluyorum öyleDostum vbete gir. Trxle yatırımı sec 250 tl. Adres vervek o adresi başkana at