- 1,410
- 912
- 113
Sence var mı 😄Umarım 1000 mesajım vardır
Sence var mı 😄Umarım 1000 mesajım vardır
37 dost mesaj sayinUmarım 1000 mesajım vardır
Gönderildi kralMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Mesaj gönderildi başkanımMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Sistem tam olarak nasıl şimdi başkan alıp 250 lira kupon mu yapmak zorundayızMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
sendemi binance global adresini verdin dost 2mizde aynı konudan kaldık öyleÖdül geldi fakat siteye atamıyorum minimum 40 trx gonderiliyomus
Nerden geldi mesaj bende talep ettim gelen giden yok 😁Tebrikler Dostum
250 TL kupon yapma hakkı kazanmışsındır
Yapman gereken Sponsorumuz Pokerklas sitesine yatırım sağlayıp, 2 maç 1.50 oran kupon yapman, ve yapılan kuponu, İddaa Kupon Paylaşım Alanı nda paylaşman gerekiyor
Böyle msj geldi kafam karıştı şimdi ne yapicaz
Shellac attı anlamadım bişiNerden geldi mesaj bende talep ettim gelen giden yok 😁
Valla napcuguksendemi binance global adresini verdin dost 2mizde aynı konudan kaldık öyle![]()
dost binance hesabınımı verdin sende binanceden tl olarak ta çekilmiyor ne yapcaz bir bilgin varmıÖdül geldi fakat siteye atamıyorum minimum 40 trx gonderiliyomus