Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Garanti gibi Fixed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.15

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,609
113
Gollllll 45+1 ronaldoooooo süiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,286
629
113
Dinamo Moskova-Akhmat Grozny maçı İlk Yarı 1.5 Üst Gol Seçeneği gizli bilgi geld alıp kazananlar tebrikler :)
Garanti gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,609
113
Gitti 5 k 😂😂
Garanti gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,606
2,987
113
geçmiş olsun yeğen çok zorlamışsın fener maçı varken bu maça iy 1.5 risk ya

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,216
1,472
113
Site adamı 😀

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,729
12,059
113
Abi böyle mal tiplere inanmayin gizli bilgiymis sen kimsin amk git götüne don al önce mackolik forumuna cevirdiniz burayı ordada vardı böyle tipler yuzde yuz fixed yok kibris maci yok bilmem ne hayir tahmin verebilirsin güveniyorum vs diye ama gizli bilgiymis amk ergeni seni

calimly

notorious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,884
995
113
kaybeden abiler kardeşler hepimize geçmiş olsun ama şu insanların miktarda da değilim en ufak şekilde mutsuz olmasıyla mutlu olan arkadaşlara diyecek söz yok

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,609
113
Kafa yok knk bunlarda sanarsın takımın teknik direktörü
Abi böyle mal tiplere inanmayin gizli bilgiymis sen kimsin amk git götüne don al önce mackolik forumuna cevirdiniz burayı ordada vardı böyle tipler yuzde yuz fixed yok kibris maci yok bilmem ne hayir tahmin verebilirsin güveniyorum vs diye ama gizli bilgiymis amk ergeni seni

calimly

notorious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,884
995
113
Garanti gibi dedim fixed’da her maça yazıldığı için ekledim latife gibi yapılan yorum yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...