- 2,884
- 995
- 113
Hepimiz bekliyoruz abiNerde garanti bende aldım macı bekliyoruz
Hepimiz bekliyoruz abiNerde garanti bende aldım macı bekliyoruz
Gizli bilgi banko oynaHepimiz bekliyoruz abi
stutgart ta dayı mı aradıDinamo Moskova-Akhmat Grozny maçı İlk Yarı 1.5 Üst Gol Seçeneği gizli bilgi geld alıp kazananlar tebrikler![]()
Yok abi 😂stutgart ta dayı mı aradı
Garanti gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Dinamo Moskova-Akhmat Grozny maçı İlk Yarı 1.5 Üst Gol Seçeneği gizli bilgi geld alıp kazananlar tebrikler![]()
Garanti gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Abi böyle mal tiplere inanmayin gizli bilgiymis sen kimsin amk git götüne don al önce mackolik forumuna cevirdiniz burayı ordada vardı böyle tipler yuzde yuz fixed yok kibris maci yok bilmem ne hayir tahmin verebilirsin güveniyorum vs diye ama gizli bilgiymis amk ergeni seni
Garanti gibi dedim fixed’da her maça yazıldığı için ekledim latife gibi yapılan yorum yanlışAbi böyle mal tiplere inanmayin gizli bilgiymis sen kimsin amk git götüne don al önce mackolik forumuna cevirdiniz burayı ordada vardı böyle tipler yuzde yuz fixed yok kibris maci yok bilmem ne hayir tahmin verebilirsin güveniyorum vs diye ama gizli bilgiymis amk ergeni seni
demişti..Site adamı 😀