Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Garanti gibi Fixed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.15

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,733
12,059
113
Garanti gibi dedim fixed’da her maça yazıldığı için ekledim latife gibi yapılan yorum yanlış
Ya sus sus konusma sen gizli bilgi yazmissin mac gelseydi yoluna bakacaktin 3 5 biri atarmi diye kes trasi yazma bana daha

calimly

notorious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,884
995
113
Ya sus sus konusma sen gizli bilgi yazmissin mac gelseydi yoluna bakacaktin 3 5 biri atarmi diye kes trasi yazma bana daha
kimsenin parasına muhtaç değilim abi şükür burada makara da yaptık keyfimize baktık sizin kasıtlı kaldığınız durum nedir ?

Derkondebel

Banko Burak 🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,822
2,747
113
kimsenin parasına muhtaç değilim abi şükür burada makara da yaptık keyfimize baktık sizin kasıtlı kaldığınız durum nedir ?
Onlari bosver bütün umidi kumarda olup kaybedenler boyle agresif olur ustune gitme çirkefleşirler

Novasky

Dᴀ Dᴀ Dɪʙᴇ Dᴀ Dɪʙᴇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,924
51,028
113
Fener kaybetmez %1000 garanti kazanc Fener kaybederse oynadığın rakamın %55 benden geri iade nakit olarak kazanırsa kazancın %55 alırız

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,287
2,312
113
Çok saygılı bir genç kardeşimizsin gibi görünüyorsun umarım diğer maçlarında kazanırsın bol şanslar dilerim yaklamışın çok hoşuma gitti. Bu forumda nadir rastlanan kişiliklerden birisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...