- 2,884
- 995
- 113
Sağol abiGeçmiş olsun
Sağol abiGeçmiş olsun
Ya sus sus konusma sen gizli bilgi yazmissin mac gelseydi yoluna bakacaktin 3 5 biri atarmi diye kes trasi yazma bana dahaGaranti gibi dedim fixed’da her maça yazıldığı için ekledim latife gibi yapılan yorum yanlış
mantıksız diyorsun ama konuda benden fazla sesin çıkıyor abi?Arkadaşlar konuyu açan paranızı iade edecekmiş arkadaşa fix atın
kimsenin parasına muhtaç değilim abi şükür burada makara da yaptık keyfimize baktık sizin kasıtlı kaldığınız durum nedir ?Ya sus sus konusma sen gizli bilgi yazmissin mac gelseydi yoluna bakacaktin 3 5 biri atarmi diye kes trasi yazma bana daha
olmadı abi çok inanmıştım sağolasıngeçmiş olsun yeğen çok zorlamışsın fener maçı varken bu maça iy 1.5 risk ya
Onlari bosver bütün umidi kumarda olup kaybedenler boyle agresif olur ustune gitme çirkefleşirlerkimsenin parasına muhtaç değilim abi şükür burada makara da yaptık keyfimize baktık sizin kasıtlı kaldığınız durum nedir ?
çok güzel konuştun abiOnlari bosver bütün umidi kumarda olup kaybedenler boyle agresif olur ustune gitme çirkefleşirler
🤞🏼harika promosyon abiFener kaybetmez %1000 garanti kazanc Fener kaybederse oynadığın rakamın %55 benden geri iade nakit olarak kazanırsa kazancın %55 alırız
Sen Suriyeli gibi niye herkese abi diyon la🤞🏼harika promosyon abi
Saygıdan abi 16 yaşımdan beri esnafım öyle büyüdük Yozgat’lıyım normalde ☺Sen Suriyeli gibi niye herkese abi diyon la
Teşekkürler abiÇok saygılı bir genç kardeşimizsin gibi görünüyorsun umarım diğer maçlarında kazanırsın bol şanslar dilerim yaklamışın çok hoşuma gitti. Bu forumda nadir rastlanan kişiliklerden birisin..
Onlar saniyorki sen oyle dedin diye saldirdik.Sikma canını kendi kazanamadi mi kimse kazanamadin isterlerHerkes kalbinin ekmeğini yer 🤝🏼
çok sağolun abiler ne olursa olsun sizin gibileri görmek mutlu ediyor 🤝🏼🙂Onlar saniyorki sen oyle dedin diye saldirdik.Sikma canını kendi kazanamadi mi kimse kazanamadin isterler
İnsanlarımız ne yazık ki hep kötü fikirliÇok saygılı bir genç kardeşimizsin gibi görünüyorsun umarım diğer maçlarında kazanırsın bol şanslar dilerim yaklamışın çok hoşuma gitti. Bu forumda nadir rastlanan kişiliklerden birisin..