Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geçmeyen Gece Öksürüğü

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,173
6,686
113
sigaraya devam edersen dahada sıklasır öksürükler nefes darlığıda ılerler kısacası öldürmez süründürür bir kontrole git
ben yıllardır iciyorum aslında bazen az içtigim oluyor 1.5 paket falan bu aralar 2.5 iciyorum ortalama artı olarak semtimde kuru ayaz var aşırı derecede dışarı cıkılmıyor akşamları kahvede okey oynuyorum dışarı sigara iç geri gir ondan soğuk çarpmış olabilir mi sigarayla pek alakası yok bence ilk defa oluyor bu denli ağır öksürük

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,190
1,310
113
dalga mı geçiyorsunuz sigara içiyorum bir alakası var mıdır yok rüzgar çarpmıştır o yüzden oluyordur

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,187
7,585
113
Selam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Makinayı yağla hocam bozulmuş

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,173
6,686
113
derecelide takıma 1/14/7 yasuo geldi bu adama ne söylersem feedlemeyi bırakıp afk kalır

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,940
1,210
113
Dallas malverisk seninde MK son topta 3 lük yedi

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
52
28
Selam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Göğsünün üstüne Bal ve karabiberi karıştırıp sür ,üstüne peçete ile ört ki giysine bulaşmasın sonra yat uyu sabah hepsini çekmiş olur zaten ,

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
52
28
Göğsünün üstüne Bal ve karabiberi karıştırıp sür ,üstüne peçete ile ört ki giysine bulaşmasın sonra yat uyu sabah hepsini çekmiş olur zaten ,
Ayrıca siyah turpun içini oy ve bal doldur bir gece beklet sabah o balı yut, turp ve bal birbirine karışmış olur ciğerleri temizlemekten birebirdir

musstafaa16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
477
63
ben yıllardır iciyorum aslında bazen az içtigim oluyor 1.5 paket falan bu aralar 2.5 iciyorum ortalama artı olarak semtimde kuru ayaz var aşırı derecede dışarı cıkılmıyor akşamları kahvede okey oynuyorum dışarı sigara iç geri gir ondan soğuk çarpmış olabilir mi sigarayla pek alakası yok bence ilk defa oluyor bu denli ağır öksürük
Sigara tetikliyor ama sigara yüzünden olsa 365 gün oksurmemiz gerekir aynı sorun bende de var hasta oldugumda öksürük 1-2 ay geçmiyor sigarayı hastayken öksürüyorken özellikle içme sıvı tüketmeye bak bogazların yumuşasın öksürmekten tahriş oluyor tekrar boğaz agrısı ates derken hastalık döngüye giriyor vücudunu da sıcak tutmaya çalış belli bir süre özellikle gögüs bölgeni