- 32,013
- 26,252
- 113
Niye bilmem ama sigarayla alakası olmadığı kesin
sigaraya devam edersen dahada sıklasır öksürükler nefes darlığıda ılerler kısacası öldürmez süründürür bir kontrole gitolm korkutma beni mk yaşımız daha genç öksürüktende ölmeyiz herhalde
ben yıllardır iciyorum aslında bazen az içtigim oluyor 1.5 paket falan bu aralar 2.5 iciyorum ortalama artı olarak semtimde kuru ayaz var aşırı derecede dışarı cıkılmıyor akşamları kahvede okey oynuyorum dışarı sigara iç geri gir ondan soğuk çarpmış olabilir mi sigarayla pek alakası yok bence ilk defa oluyor bu denli ağır öksürüksigaraya devam edersen dahada sıklasır öksürükler nefes darlığıda ılerler kısacası öldürmez süründürür bir kontrole git
yok daha neler kardeş bi o eksiktiDomuz gribi Hacı bizim ailede herkes öyledi geçti 15 -20 oluyor
Salgın Hacı bir sen değilsinyok daha neler kardeş bi o eksikti
varmı tavsiye karısım falan fistanSalgın Hacı bir sen değilsin
kocakarı ilacı yap hiçbir şeyin kalmazvarmı tavsiye karısım falan fistan
onekocakarı ilacı yap hiçbir şeyin kalmaz
Doktora gitmen lazım antibiyotik parol ve soğuk algınlığı ilacı ve ağız burun sprey veriyor bir de iğne yapıyorlar evde de ıhlamur bal yaparsınvarmı tavsiye karısım falan fistan
Makinayı yağla hocam bozulmuşSelam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
nane limon pekmez karabiber pulbiber isot kaynat ic biseyin kalmazyok daha neler kardeş bi o eksikti
gel boostlasın abin seniderecelide takıma 1/14/7 yasuo geldi bu adama ne söylersem feedlemeyi bırakıp afk kalır
Göğsünün üstüne Bal ve karabiberi karıştırıp sür ,üstüne peçete ile ört ki giysine bulaşmasın sonra yat uyu sabah hepsini çekmiş olur zaten ,Selam tam 20 gündür bu sorunu yaşıyorum günde 2 2.5 paket sigara iciyorum bir alakası varmıdır bilmiyorum son zamanlarda başladı ve geçmiyor doktora randevu alamıyorum sağlık ocağı ilaç verip gönderiyor bi işe yaramıyor hastaneye randevu alamadım mhrs iptal edip duruyor sabah bir problem cok yok ama gece yatağa girdiğim an inanılmaz öksürmeye başlıyorum durmadan hemde uyuyamıyorum gece 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi uyanıyorum yeşil çay falan bana mısın demiyor varmı tavsiye karısım falan
Ayrıca siyah turpun içini oy ve bal doldur bir gece beklet sabah o balı yut, turp ve bal birbirine karışmış olur ciğerleri temizlemekten birebirdirGöğsünün üstüne Bal ve karabiberi karıştırıp sür ,üstüne peçete ile ört ki giysine bulaşmasın sonra yat uyu sabah hepsini çekmiş olur zaten ,
Sigara tetikliyor ama sigara yüzünden olsa 365 gün oksurmemiz gerekir aynı sorun bende de var hasta oldugumda öksürük 1-2 ay geçmiyor sigarayı hastayken öksürüyorken özellikle içme sıvı tüketmeye bak bogazların yumuşasın öksürmekten tahriş oluyor tekrar boğaz agrısı ates derken hastalık döngüye giriyor vücudunu da sıcak tutmaya çalış belli bir süre özellikle gögüs bölgeniben yıllardır iciyorum aslında bazen az içtigim oluyor 1.5 paket falan bu aralar 2.5 iciyorum ortalama artı olarak semtimde kuru ayaz var aşırı derecede dışarı cıkılmıyor akşamları kahvede okey oynuyorum dışarı sigara iç geri gir ondan soğuk çarpmış olabilir mi sigarayla pek alakası yok bence ilk defa oluyor bu denli ağır öksürük