- 2,095
- 734
- 113
Yarın hakeme hakaretten duruşmam varBi gelişmemi var ne oldu
Yarın hakeme hakaretten duruşmam varBi gelişmemi var ne oldu
Oha ne diyeceksin nasıl geçecek herşeyi gelip burda anlat he tamammı benimde yakındır duruşmamYarın hakeme hakaretten duruşmam var
Anlatırım bro Beşiktaşlı avukatlar gönüllü destek oldu eğer zorluk çıkarır ısrarcı olursa karşı dava açılacak hakemeOha ne diyeceksin nasıl geçecek herşeyi gelip burda anlat he tamammı benimde yakındır duruşmam
Hayırlısı olsun aga umarım kurtarırsın kendiniAnlatırım bro Beşiktaşlı avukatlar gönüllü destek oldu eğer zorluk çıkarır ısrarcı olursa karşı dava açılacak hakeme
Tehdit ve hakaret hemen hemen aynı ama santaj büyük suçHazır konusu varken tehdit ve santajin yatari var mi cezası nedir başına gelen varmi
Geçen yıllarda gazeteciye isim vermeden yazayım. "Ö... .rosp.su sizi de s.kecem az kaldı bekleyin" aynen böyle yazdım twitterdan dava 2 celse sürdü ikinci celse için zorla getirilme kararı çıktı. Mahkemede pişman olmadığımı söyledim. Şahsın insanların milli duygularına karşı aleni düşmanca şeyler yazıp küfrü yediğini söyledim. Sonuç olarak karşı tarafa 30bin 1400 tl adli para cezasına çarptırıldım. Artı dava masrafı falan filan işteAvukat aradı uzlaşma için 82 bin TL ceza alma durumunuz var 60 bin TL ye uzlasabiliriz dedi
Şimdi o ceza miktarı iki üç katina çıktı işteGeçen yıllarda gazeteciye isim vermeden yazayım. "Ö... .rosp.su sizi de s.kecem az kaldı bekleyin" aynen böyle yazdım twitterdan dava 2 celse sürdü ikinci celse için zorla getirilme kararı çıktı. Mahkemede pişman olmadığımı söyledim. Şahsın insanların milli duygularına karşı aleni düşmanca şeyler yazıp küfrü yediğini söyledim. Sonuç olarak karşı tarafa 30bin 1400 tl adli para cezasına çarptırıldım. Artı dava masrafı falan filan işte
Yazdığımda aslında tehditte var ve pişman olmamama rağmen böyle sonuçlandı.
Öncesinde uzlaştırma için 40 bin tl istemişlerdi sg demiştim bu arada.Geçen yıllarda gazeteciye isim vermeden yazayım. "Ö... .rosp.su sizi de s.kecem az kaldı bekleyin" aynen böyle yazdım twitterdan dava 2 celse sürdü ikinci celse için zorla getirilme kararı çıktı. Mahkemede pişman olmadığımı söyledim. Şahsın insanların milli duygularına karşı aleni düşmanca şeyler yazıp küfrü yediğini söyledim. Sonuç olarak karşı tarafa 30bin 1400 tl adli para cezasına çarptırıldım. Artı dava masrafı falan filan işte
Yazdığımda aslında tehditte var ve pişman olmamama rağmen böyle sonuçlandı.
Dostum olay 2023 ekimi mahkeme de 12 şubat 2025. Olay vaktine göreyse bilmem.Şimdi o ceza miktarı iki üç katina çıktı işte
O işler öyle olmuyor tanınan kişi olman lazımBazen twiiter instagramda şu şekilde para kazanayım diyorum vazgeçiyorum . Ceza yemeyecek sekilde 3 tane yazı paylaşın . Altına millet küfür etsin . Sonra gelsin paralar ... Sosyal medyada bunu yapan çok insan var
Kral sence bu işe giren bot basmiyormu sanıyorsun . Mavi tiki alıyor keyfine bakıyorO işler öyle olmuyor tanınan kişi olman lazım
Ee uzlaştın mı kanka ben uzlaşmadım şuan haber gelmedi bana benden 50 bin lira istedi avukat sende uzlaşma bence 60k para az değil olacağı neyse o olsun sürekli itiraz etmeyi düşünüyorum benAvukat aradı uzlaşma için 82 bin TL ceza alma durumunuz var 60 bin TL ye uzlasabiliriz dedi
hangı hakem ona gore ınfo verelımYarın hakeme hakaretten duruşmam var
Yasin kolhangı hakem ona gore ınfo verelım
Kanka sicile işleme durumu varmış benim işim gereği o riski alamam 50 k ya düşürmeye çalışıyorum üç taksitle ödeyip kurtulacağım uğraşamamEe uzlaştın mı kanka ben uzlaşmadım şuan haber gelmedi bana benden 50 bin lira istedi avukat sende uzlaşma bence 60k para az değil olacağı neyse o olsun sürekli itiraz etmeyi düşünüyorum ben